Tandhygienist

Sista ansökningsdag 2024-05-30
Arbetsplats Folktandvården Bålsta
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV49/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår fina klinik ligger söder om Uppsala och gränsar till Stockholms Län. Bålsta är centralorten i Håbo som är en barnvänlig och trivsam kommun med mycket bra tåg- och bussförbindelser mot hela Mälardalen. På kliniken arbetar 25 engagerade och kompetenta medarbetare i trivsamma lokaler. Tillsammans arbetar vi för ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö där alla medarbetare erbjudas möjlighet att trivas och utvecklas.  

Ditt uppdrag

Hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till långsiktig utveckling. På kliniken finns en bred och stor kompetens. Folktandvården erbjuder ett gediget kursprogram varje år då kompetensutveckling är viktigt för oss. Förutom sedvanligt tandhygienistarbete med hälsofrämjande och förebyggande arbete, sjukdomsbehandling samt undersökningar av barn och vuxna kan även basprofylax i skolor och profylax på äldreboenden ingå.

För dig som är nyexaminerad tandhygienist finns erfarna kollegor på kliniken och du kommer att få handledning samt delta i Adeptprogrammet, vårt introduktionsprogram för dig som är nyutexaminerad tandhygienist eller tandläkare.

Är du den vi söker?

För att söka denna tjänst ska du ha genomfört tandhygienistutbildning samt fått legitimation från Socialstyrelsen. Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet som tandhygienist eller arbetslivserfarenhet inom tandvård, vård och omsorg eller från serviceyrken.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Vi erbjudet också ett skobidrag på 400 kr. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

• Tjänstepension
• Ett starkt försäkringsskydd 
• Extra semesterdagar till dig över 40 år
• Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Jenny Boquist, 0764-963514
Arbetsledare Linda Dahlström 072-1485491
För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 30 maj. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län