Sjuksköterska till thoraxuppvaket

Sista ansökningsdag 2024-05-30
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt- och lungsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS497/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Thoraxuppvaket (TUVA) ligger på samma plan och i nära anslutning till thoraxintensiven. TUVA har i nuläget 4 uppvaksplatser/längre postoperativ vård och är en specialistavdelning för hjärt- och lungpatienter som kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad efter thoraxkirurgi. Vi utvecklar konstant nya arbetssätt, med bl.a. kateterburen kirurgi, robotkirurgi och större hjärt-/lungkirurgiska operationer vilket innebär att vi expanderar och utvecklar TUVA-verksamheten.

Inom verksamhetsområdet har vi ett nära samarbete och gemensamt ansvar, vilket gör att vi kan planera, genomföra och utvärdera hela patientens vårdkedja. Effektivitet och patientsäkerhet står i fokus! Våra uppvaknings-/postoperativa platser har öppet måndag morgon till fredag kväll, dygnet runt. Vi har stängt på helger och röda dagar.

Läs mer om verksamheten här: På thorax utvecklas du genom ett helt yrkesliv | Akademiska

Ditt uppdrag

Som grundutbildad sjuksköterska på TUVA kommer du att jobba med specialiserad och bred postoperativ vård. Du får möjlighet att utveckla hela ditt register som sjuksköterska, från komplicerad smärtbehandling och övervakning av sviktande vitalparametrar till basal omvårdnad. Du arbetar i team med sjuksköterska/undersköterska och har ansvar för 2-4 patienter. Den postoperativa vården är under ständig utveckling för att möta patienternas behov och optimera patientflödet. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt arbete.

Vill du hospitera hos oss så tar vi gärna emot dig, ring till TIVA-koordinatorn på telefon 018-611 25 59.

Dina kvalifikationer och kompetens

Vi ser att du är grundutbildad sjuksköterska, tidigare erfarenhet av postoperativ-/intermediärvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som flexibilitet, god självkännedom och kommunikation. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning där provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Ta chansen och bli en del av vårt team, en mycket trevlig arbetsplats med omväxlande arbete och individuellt anpassad introduktion. Du får en handledare som ger vägledning, feedback och hjälper dig i din utveckling. Vi erbjuder även fortlöpande kompetensutveckling med utbildningsdagar och postop-kurs 7,5 Hp. För sökande utan tidigare erfarenhet har vi ett utarbetat ett förlängt introduktionsprogram.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Patrik Wallnor Fundin, 018-611 27 08
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00
Vill du hospitera hos oss så tar vi gärna emot dig, ring till TIVA-koordinatorn på telefon 018-611 25 59 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.