Sjuksköterska till geriatriska ortopedavdelningen 30B

Sista ansökningsdag 2024-06-20
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik, rehabiliterings- och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS507/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Att arbeta på geriatriken är meningsfullt, spännande och utvecklande. Våra verktyg är vetenskap och beprövad erfarenhet och till vår hjälp har vi Akademiska sjukhusets samlade resurser. Vi vågar prova nya vägar och vår drivkraft är att göra skillnad för våra patienter varje dag. Vi arbetar ständigt med förbättring för att hitta arbetssätt där patienten är i centrum och alla professioners kompetens tas tillvara. Som sjuksköterska arbetar du i ett team där hela din omvårdnadskompetens behövs. Tack vare framsteg inom medicin, vård och levnadsvanor blir vi allt äldre vilket medför nya krav på sjukvården. Vi möter en större patientgrupp och nya utmaningar. De patienter vi vårdar har ett helt liv i sin ryggsäck, flera olika sjukdomar och ofta en komplex hälsosituation. Geriatriken arbetar med att möta de nya utmaningarna och söker nu dig som sjuksköterska som vill vara med på en spännande förändringsresa med möjligheter och nyskapande! 

Ditt uppdrag

På avdelningen för geriatrisk ortopedi 30B vårdar vi patienter med frakturer, falltrauman, smärtproblematik både före och efter operation. Vi tar emot patienter från ortopeden och akutmottagningen. Som sjuksköterska arbetar du i ett brett kunskapsfält som spänner både över ortopedi, medicin och geriatrik, det bästa av det bästa!!!  I arbetet använder du hela din kompetens med en funktionsbeskrivning som grundar sig på sjuksköterskans kärnkompetenser.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska. 

Din kompetens

Vi söker dig som ser människors resurser och lägger tonvikt på patienternas hälsoförståelse, delaktighet och medansvar. Du gillar att arbeta hands on i akuta och icke akuta skeende samtidigt som du ansvarar för omvårdnaden, identifierar omvårdnadsbehov, upprättar omvårdnadsplaner och arbetsleder omvårdnad. Du utvecklas av att arbeta i- och vara en viktig del i vårt multiprofessionella team. Du väljer att arbeta på stimulerande och glädjefyllda arbetsplatser med målsättning att ge den bästa vården för dina patienter.  

Vi erbjuder

Du kommer att skolas in av en mycket erfaren sjuksköterska som arbetat minst 10 år. Du erhåller en individuell anpassad introduktion inom geriatriken, som är förlagd under fyra-fem veckor med eventuell förlängning. Vi har ett tydligt introduktionsprogram med introduktionshäfte och du har tid avsatt för e-Learning utbildningar i systemet ping pong. Vi har täta uppföljningar med dig som ny i ett intervall av 3 veckor, 6 veckor, 3 månader och 6 månader samt vid behov. Geriatriken erbjuder ett fortsatt lärande med möjlighet till fördjupning inom flera områden och i flera roller. Verksamhetsområdet har en geriatrisk akademi som är ett tvåårigt fördjupningsprogram inom geriatriskvård. På avdelningen finns möjlighet för sjuksköterskor i chefsroller, kliniskutbildningshandledare, ombudansvariga, specialistsjuksköterskor med verksamhetsövergripande ansvar, reflektionshandledare, kliniskhandledare mm. Vi arbetar ständigt med att se och identifiera nya behov och vilka roller framtiden kräver.

Som nyexaminerad sjuksköterska går du det första året på sjukhuset kliniska utvecklingsår, KUÅ, som är 20% av din arbetstid.  Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med möjlighet till 2-skift, 3-skift eller enbart natt.  
Vi vågar lova att vi erbjuder dig fantastiska kollegor, en miljö med högt i tak och med personer från världens alla hörn, vi månar om en glädjefylld arbetsplats!

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Anngela Ingvarsson avdelningschef, 018-611 40 36 
Klara Juremalm gruppchef, 018-611 70 43 
Facklig representant nås via växeln, 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.