Akutmottagningen söker sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2024-06-20
Arbetsplats Verksamhetsområde akutvård
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE14/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår akutmottagning har med sina cirka 24 000 besök per år en central roll i verksamheten på lasarettet. Akutmottagningen är tillgänglig dygnet runt för akutbesök och är lasarettets centrum för katastrofberedskap. Vi tar emot patienter i alla åldrar med olika diagnoser, varav många av dem är barn. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och effektiv verksamhet där kamratandan är en central del i vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag kommer bestå av sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning. Vi tillämpar individuell introduktion vilket innebär att vi anpassar introduktionen utifrån dina behov. Under introduktionen och ditt första år ingår avancerad HLR, scenarioträning, återkommande utbildningsdagar samt uppföljande träffar med vår utbildningssjuksköterska.

Vi tillhandahåller även kompetensutveckling på längre sikt i form av bland annat utbildning i ATSS (Akut trauma sjukvård för sjuksköterskor), AMLS (Advanced medical life support) och avancerad HLR för både barn och vuxna.

Dina kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett intresse för akutsjukvård. Vana från akutsjukvård är meriterande men ej ett krav.

Din kompetens

Vi söker dig som har en stor vilja att lära och utvecklas samt trivs med att ta eget ansvar. Du anser att god kommunikation och samarbetsförmåga med kollegor, patienter, anhöriga och andra enheter är en central del av rollen som sjuksköterska. Vi värdesätter även att du är engagerad i verksamheten och dess utveckling samt att du inte räds förändring. Vi söker dig som uppskattar utmaningar och ett arbete med varierade uppgifter och tempoväxlingar.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad efter önskemål. Tillträde sker enligt överenskommelse. På akutmottagningen läggs schema efter arbetstidsmodell med arbetstidsförkortning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Elin Peterson, elin.jennifer.peterson@regionuppsala.se
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.