Sjuksköterska till akutmottagningen, timanställning

Sista ansökningsdag 2024-06-20
Arbetsplats Verksamhetsområde akutvård
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE22/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du en sjuksköterska som gillar att vara timanställd och är på jakt efter flexibla arbetstider? Kanske har du arbetat som bemanningssjuksköterska tidigare och vill säkra din inkomst under våren och sommaren. Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och har ett intresse för akutsjukvård.

Vår verksamhet

Vår akutmottagning har med sina cirka 24 000 besök per år en central roll i verksamheten på lasarettet. Akutmottagningen är tillgänglig dygnet runt för akutbesök och är lasarettets centrum för katastrofberedskap. Vi tar emot patienter i alla åldrar med olika diagnoser, varav många av dem är barn. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och effektiv verksamhet där kamratandan är en central del i vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Du som söker har en stor vilja att lära och utvecklas samt trivs med att ta eget ansvar. Du anser att god kommunikation och samarbetsförmåga med kollegor, patienter, anhöriga och andra enheter är en central del av rollen som sjuksköterska. Tjänsten omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på akutmottagning.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet från akutsjukvård. 

Din kompetens

Vi söker dig som uppskattar utmaningar och ett arbete med varierade uppgifter och tempoväxlingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en timanställning med tjänstgöringsgrad efter önskemål. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell introduktion vilket innebär att vi anpassar introduktionen utifrån dina behov. Under introduktionen erhåller du bland annat A-HLR vuxen och barn.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Elin Peterson, elin.jennifer.peterson@regionuppsala.se
Facklig kontaktperson nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.