Tandhygienist

Sista ansökningsdag 2024-06-14
Arbetsplats Folktandvården S:t Per
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV53/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Folktandvården S:t Per ligger i centrala Uppsala med goda kommunikationer och närhet till centralstationen. Kliniken har 12 behandlingsrum där samtliga är modernt inredda. Vi bedriver modern, hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. Vi arbetar för ett gott arbetsklimat med glad och positiv stämning, gott samarbete och stora möjligheter till utveckling i yrket som tandhygienist.

Vi behöver vara fler tandhygienister och söker både dig med erfarenhet eller dig som är nyutbildad!

Ditt uppdrag

I din tjänst kommer det finnas möjlighet till en stor variation och i arbetet kommer du att arbeta både självständigt och i team. Arbetet innebär sedvanliga tandhygienistuppgifter med all form av vård för patienter i samtliga kategorier. Men kliniken har en stor andel vuxna patienter som är återkommande, så du kommer främst arbeta med vuxentandvård. Vi ser det förebyggande arbetet och samverkan med andra aktörer som en viktig del i att uppnå en god munhälsa. Vi lägger stor vikt vid att du är intresserad av parodontologi och att samarbeta med andra för att ge patienten dennes bästa vård.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har ett stort engagemang i ditt arbete, värdesätter hög kvalité och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt på att du har ett gott humör, är ansvarfull, bemöter patienterna på ett respektfullt sätt och vill arbeta på en lite större klinik. Vi välkomnar både dig som är erfaren tandhygienist och dig som är nyexaminerad att söka. Att vara ny på jobbet är både spännande och roligt, men kan även innebära andra känslor. Hos oss får du som är nyexaminerad tandhygienist delta i vårt adeptprogram och du tilldelas även en handledare som blir ett extra stöd under ditt första år på jobbet.

Dina kvalifikationer

För att söka denna tjänst ska du ha genomfört tandhygienistutbildning samt fått legitimation från Socialstyrelsen. Vi värdesätter att du är initiativrik och har god förmåga att kommunicera med både medarbetare och patienter.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Ida Nyrén 072-226 13 38
Arbetsledare Aneam Alieyce 018-617 19 17
SRAT Carina Landh 0171-41 84 40

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan redan idag via länken nedan. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 14/6-2024

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län