Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi

Sista ansökningsdag 2024-05-31
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt- och lungsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS523/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Klinisk fysiologi är en verksamhet med inriktning på funktionsdiagnostik som ingår i verksamhetsområdet hjärt- och lungsjukdomar. Här arbetar biomedicinsk analytiker, läkare, undersköterska och sjuksköterska i team där våra olika kompetenser bidrar till att ge patienten rätt diagnos. Varje år utför vi ca 26 000 undersökningar, både planerade undersökningar när patienterna kommer hemifrån och akuta undersökningar på patienter som är inneliggande här på sjukhuset. Förutom det är vi involverade i flera forskningsprojekt och vi har ett stort utbildningsuppdrag.

Ditt uppdrag

Du kommer främst att arbeta med hjärtultraljud. Vi utför både planerade och akuta undersökningar så arbetet kommer att vara omväxlande och utvecklande. Arbetet kan kombineras med andra undersökningar inom klinisk fysiologisk diagnostik till exempel arbetsprov, ergospirometri, långtids-EKG, lungfunktions- och mag-tarmdiagnostik samt ultraljud på kärl. Vi har en kompetensmodell som synliggör utvecklings- och karriärvägar som sträcker sig från ny i rollen, självständig, erfaren till specialist. Hos oss ska du kunna stanna och fortsätta hitta nya utmaningar och utvecklas under hela ditt yrkesliv. Vi har även specialuppdrag så som svarsskrivning och huvudhandledaruppdrag.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerade biomedicinska analytiker med inriktning klinisk fysiologi. Tidigare arbete inom hjärtultraljud är meriterande.

Din kompetens

Det är viktigt att du tycker om att arbeta med människor och att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en god arbetsmiljö. Arbetet kräver förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Här får du arbeta med medicin, människor och teknik. Vi ser gärna att du har grundläggande datakunskaper samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som biomedicinsk analytiker på heltid. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag till fredag. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Terese Ahrne 018–611 29 05
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.