Specialistläkare till öron-, näs- och halssjukdomar

Sista ansökningsdag 2024-05-20
Arbetsplats Verksamhetsområde öron-, näs- och halssjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS557/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde öron-, näs- och halssjukdomar diagnostiserar och behandlar sjukdomar och tillstånd som berör öron, näsa, bihålor, munhåla, övre luftvägar samt hörsel och balans. Vi är i första hand en kirurgisk verksamhet med både planerad och akut verksamhet. Kirurgin innefattar både basal öron-näsa-halskirurgi och mer omfattande tumörkirurgi i huvud- och halsområdet. Vi erbjuder vård till patienter från sju regioner i Mellansverige och nationell högspecialiserad vård inom vissa områden till patienter från hela Sverige. Det komplexa uppdraget skapar bra förutsättningar för våra medarbetare och verksamheten att utvecklas.

Ditt uppdrag

I tjänsten ingår arbete på avdelning, mottagning och operation samt deltagande i primärjour (dag- och nattjourer). Kliniken är forskningsaktiv och det finns goda möjligheter att delta och utveckla forskning inom verksamhetens olika områden. Du får möjlighet att utvecklas genom stimulerande möten med kollegor och patienter samt genom handledning av läkarstuderande. Tillsammans skapar vi en utmanade och utvecklande arbetsplats där frihet under ansvar är en självklar del.

Dina kvalifikationer och kompetens

Vi söker specialistläkare med specialistkompetens inom öron-, näs- och halssjukdomar. Erfarenhet och intresse för utbildning, forskning samt medicinskt utvecklingsarbete är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Katarina Norlander, 018-611 53 32
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening kansli, 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

OBS! Viktig information gällande din ansökan:

Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev och ditt specialistbevis. Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.

För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av specialistläkartjänster på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap. 8§) och dokumenten är nödvändiga för sakkunnigprövningen.

Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.