Tandsköterska till Ped-team

Sista ansökningsdag 2024-05-26
Arbetsplats Folktandvården Seminariet i Uppsala län
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV56/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du en tandsköterska med stort intresse för omhändertagande av barnpatienter? Har du lätt att bilda kontakt och ha en förtroendeskapande kommunikation med barn?
Vi söker vi dig, en positiv, samarbetsvillig och kvalitetsmedveten tandsköterska som vill arbeta med Uppsalas trevligaste patienter och arbetskamrater!

Vår klinik

På Seminariet arbetar vi 35 medarbetare och nu söker vi ytterligare en tandsköterska som arbetar effektivt med bibehållen hög kvalitet, har ett bra bemötande och god samarbetsförmåga.
FTV Seminariet ligger i ett attraktivt område och vi har gott om patienter, både barn och vuxna. 
Avståndet till Uppsala Resecentrum är knappt 2 km och det finns mycket goda pendlingsmöjligheter.

Ditt uppdrag

Vi söker dig, utbildad tandsköterska med god erfarenhet och stort intresse för att jobba med barnpatienter som behöver extra stöd för att kunna klara av sin tandvård.
Tillsammans med tandläkare, tandhygienist och profylaxtandsköterska i vårt PED-team har du möjlighet till utbildningsdagar och Ped- teamsdagar där du/ni har möjlighet att utvecklas som team. Det är meriterande om du tidigare varit aktiv i PED team. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Vi arbetar med den senaste tekniken och har förutom panoramaröntgen även dentalscanner och mikroskop.

Vi erbjuder

Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling och vår strävan är att alla våra medarbetare skall arbeta på toppen av sin kompetens.
Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat:

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Leendet är vår drivkraft både hos patienter och medarbetare. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Christina Eklund Larsson, 018-617 48 66
Arbetsledare Ulrika Pettersson, 018-611 86 69
Vision 018-611 65 75

Vill du jobba med oss?

Välkommen att söka via länken nedan. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, cv samt kopia på ditt examensbevis som tandsköterska.
Sista dag för ansökan är den 26 maj

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län