Psykolog till utredningsteamet

Sista ansökningsdag 2024-05-19
Arbetsplats Habiliteringen i Uppsala
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH157/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du ha ett spännande psykologuppdrag? 

Vill du vara med i förändringsarbete och få möjlighet att bidra till utformningen av vårt nya utredningsteam? Då är detta arbetsplatsen för dig. Habiliteringen utökar verksamheten med en psykolog med placering i ett nystartat utredningsteam i Uppsala. Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.   

Ta chansen och kom till en trevlig arbetsplats med spännande arbetsuppgifter, flexibelt arbetssätt och ett gott kollegialt stöd. Arbetet som psykolog innebär att du tillsammans med övriga i teamet arbetar med bedömning och utredning av barn och ungdomar. Kontinuerligt samarbete med föräldrar, vårdgrannar och förskola/skola är en naturlig del av arbetet.   

Att vara psykolog på habiliteringen är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter. 

Vår verksamhet

Habiliteringen är en länsövergripande verksamhet med ca 170 medarbetare med arbetsplatser i  Enköping, Tierp, Uppsala och Östhammar. Verksamhetens uppgift är att bidra till god hälsa och bästa möjliga funktionsförmåga samt goda villkor för ett självständigt liv och ett aktivt deltagande i samhällslivet för de barn, ungdomar och vuxna som vi möter. 

Din kompetens

Du som söker är legitimerad psykolog med erfarenhet av utredning. Det är meriterande om du har utbildning i ADOS-2 samt i ADI-R och är van att använda dessa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga.

Meriterande är om du har kunskap kring omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar samt erfarenhet av och god förmåga att samverka och förmedla kunskap om konsekvenser som funktionsnedsättningen ger till den enskilde, familj och övriga nätverk. Som psykolog hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga. 

Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande i ditt arbete. Du är inte bara en skicklig psykolog, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid att du har kapacitet att arbeta självständigt och strukturerat. Du har en god förmåga att samarbeta och motiveras av att utveckla verksamheten. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. 

Du bör ha b-körkort då arbetet kan innebära resor i länet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.
 

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta Tf. gruppchef Julijana Arsenovic-Vasiljevic, 018-617 08 68, e-post julijana.arsenovic-vasiljevic@regionuppsala.se

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel, tel. 018-611 00 00.

Om du erbjuds en anställning hos oss kommer vi att begära ett utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast den 2024-05-19.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa