Brännskadecentrum söker teamledare

Sista ansökningsdag 2024-06-02
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS566/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du jobba med arbetsledning och brännskadevård i världsklass? Då kan detta vara jobbet för dig! Brännskadecentrum erbjuder dig möjligheten att utveckla dina färdigheter inom brännskadevård och samtidigt vara en viktig funktion för att driva verksamheten framåt då vi är i en kraftig utvecklingsfas med ökade vårdplatser och kunskapsutveckling.

Vår verksamhet

Välkommen till Sveriges hetaste arbetsplats, brännskadecentrum i Uppsala! Strax under helikopterplattan bedriver vi en av landets två enheter med nationell högspecialiserad vård av brännskador. Här arbetar vi i multidisciplinära team, naturligtvis alltid med patienten i fokus. Vi vårdar brännskadepatienter från det akuta skedet, med behov av avancerad intensivvård, till intermediärvård och slutligen rehabilitering innan patienten skrivs ut. Detta ger en kontinuitet i vården och en nära kontakt med patient och anhöriga. På avdelningen finns en operationssal där våra patienter opereras.

Vår verksamhet förgylls av en mottagning där vi tar emot mindre skador samt vårdar patienter som skrivits ut från avdelningen.  

Se filmen om vårt arbete på Brännskadecentrum

Ditt uppdrag

Som teamledare på brännskadecentrum är du en nyckelperson med fokus på det dagliga arbetet både på slutenvårdsplatser och för öppenvården. Du är direkt underställd avdelningschef och har uppdrag att vara operativ arbetsledare för arbetspasset. Dina arbetsuppgifter är uppdelade mellan teamledaruppgifter och patientnära arbete med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Du representerar avdelningen både internt och externt. Teamledarrollen är dagtid, vardagar måndag till fredag men förutsättningar för att jobba rotation och helgtjänstgöring finns om så önskas.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Tjänsten kväver att man är lösningsorienterad och en god kommunikatör. Sårvård är mer spännande än vad många tror så är du inte intresserad av detta från början så kommer du garanterat bli det! Om du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och dessutom god samarbetsförmåga är vi som gjorda för varandra.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid som intensivvårdssjuksköterska. Förordnande som teamledare under en 2-årsperiod som kan förlängas. Tillträde efter överenskommelse.

Som anställd på Akademiska sjukhuset har du som en personalförmån möjlighet att använda dig av Friskhusets tjänster. Där har du tillgång till ett välutrustat gym med generösa öppettider, ett brett utbud av gruppträningspass och därutöver allt från stresskurser till massage och kostnadsfri fysioterapi. 

För mer information om vår verksamhet se vår hemsida, den hittar du här.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef, Kalle Stoorhöök Waage, 018-617 27 82
Biträdande Avdelningschef, Reyna Aranzamendy, 018-617 45 15
Biträdande Avdelningschef, Pernilla Ohlsson, 018-617 51 68

Vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.