Avdelningsadministratör sökes till neurokirurgavdelningen 85 E

Sista ansökningsdag 2024-05-27
Arbetsplats Verksamhetsområde neuro
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS569/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi har ett stort upptagningsområde då vi är en av sex högspecialiserade neurokirurgiska kliniker i Sverige och vi tar emot både planerade och akuta patienter dygnet runt. Patienterna som vi vårdar har blödningar i huvudet, tumörer i hjärnan och ryggen, skador på ryggraden, kärlmissbildningar och hydrocefalus. Hjärnan är det viktigaste vi har och den del som bestämmer över vår kropp och vilka vi är. Hjärnan är en gåta vi hela tiden lär oss mer om. Den styr allt vi gör, eller inte klarar av. Låter det spännande? Kom och bli en del av vårt fantastiska team!

Ditt uppdrag

Som avdelningssekreterare på neurokirurgavdelningen fyller du en viktig funktion i mötet med våra patienter, avdelningspersonal samt övrig personal både i och utanför sjukhuset. Du är avdelningens ansikte utåt och representerar indirekt avdelningen och avdelningens arbete. I arbetet har du bland annat ansvar för att kontrollera remisser, inskrivning av jourfall samt sätta vårddygnskostnad. Du kommer även hantera fakturor och ta emot avdelningens samtal. Lockar det dig att både arbeta administrativt och kliniskt i samma roll? Då är det här tjänsten för dig!

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med god data-och organisationsförmåga till vår tjänst som avdelningssekreterare. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystem som Cosmic.

Din kompetens

Du är lyhörd och har lätt för att kommunicera med kollegor, patienter och anhöriga. Du är en person som är utåtriktad, stresstålig och som kan ha många bollar i luften. Du kan arbeta självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper då arbetet kräver flexibilitet och ett positivt förhållningssätt. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100% som undersköterska med ett uppdrag på 50% som sekreterare. Tillträde sker enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Cornelia Moström, 018–611 40 48
Gruppchef Maria Pettersson, 018-617 61 22
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.