Distriktsläkare/ legitimerad läkare

Sista ansökningsdag 2024-05-22
Arbetsplats Stenhagen vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH162/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Distriktsläkare som vill jobba på nytt sätt?

 

Välkommen till Stenhagens vårdcentral!

Vi söker dig som distriktsläkare, alternativt legitimerad läkare, och som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss då vi nyligen blivit en egen vårdcentral. Till dig som är distriktsläkare erbjuder vi en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti 2024. Är du legitimerad läkare kan vi erbjuda en visstidsanställning under 1 år, med eventuell möjlighet till förlängning. 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett omväxlande arbete, mottagningsarbete, lättakut, digitalvård, hembesök i mobilverksamhet, möjlighet till arbete hemifrån samt BVC. 

Vi är en verksamhet som vill ligga i framkant, du kommer ha stora möjligheter att vara med och utveckla morgondagens arbetssätt hos oss. Vi söker därför dig som vill tänka nytt och vill göra skillnad. Du är en viktig del i att utveckla verksamheten tillsammans med oss andra på Stenhagens vårdcentral! Som medarbetare på Stenhagens Vårdcentral har du möjlighet till kontinuerlig planerad kompetensutveckling, via fortbildning och handledning. Obligatoriska kurser ingår i din anställning, som en del i din schemaläggning. Om intresse för forskning finns kan detta diskuteras.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation, alternativt legitimerad läkare med svensk legitimation. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar. Förutom att du är en god kommunikatör och behärskar svenska språket är det en fördel om du har ytterligare språklig bakgrund. Din vilja att utveckla primärvården tillsammans med övriga medarbetare på vårdcentralen kommer du att få nytta av hos oss.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har en god samarbetsförmåga, uppskattar teamarbete och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt och van att ta egna initiativ och eget ansvar. 

Vår verksamhet

Stenhagen är en expansiv stadsdel där vårdcentralen har och kommer ha en central roll. Vi utvecklas ständigt inom arbetssätt och lokalmässigt. Framtidens plan är att bygga en helt ny vårdcentral som kommer anpassas efter framtidens primärvård. Här jobbar idag flera professioner och ambitionen är att nu växa till en verksamhet som representerar alla yrkesområden inom vårdcentrals uppdraget.

Stenhagens vårdcentral arbetar med grunduppdraget samt med nya utvecklande arbetssätt så vi kallar oss möjligheternas vårdcentral.

Stenhagen vårdcentral  tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö och förmåner som gör skillnad (läs om förmånerna här).

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef:
Ulrika Widerholm,
ulrika.widerholm@regionuppsala.se
0722-047498

Du når fackliga representanter via Region Uppsalas växel tel. 018-611 00 00.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV,  och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 22 maj.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.