Tandsköterska

Sista ansökningsdag 2024-05-26
Arbetsplats Folktandvården Specialisttandvården Orofacial medicin Seminariet och Folktandvården Mobila kliniken
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV62/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Folktandvården i Region Uppsala genomgår en expansiv fas inom området Orofacial medicin och Mobila tandvården. Äldretandvården är en viktig del eftersom Sveriges befolkning blir allt äldre men även andra grupper med särskilda behov, exempelvis medicinska sjukdomar och intellektuella funktionsnedsättningar, utgör våra patienter. Vi är i framkant inom området och bedriver egen ST-utbildning inom Orofacial medicin. Behovet av den mobila verksamheten och våra tjänster ökar. Vår verksamhet satsar på tillgänglighet och god service till våra patienter.

Du kommer till en verksamhet som är i händelsernas centrum. Hos oss är det viktigt att vara samarbetsvillig och hjälpsam, vi arbetar självständigt när det krävs och tillsammans när det behövs. Förutom specialiserad tandvård inom Orofacial medicin och mobil tandvård bedriver vi även narkostandvård. Vi har också en psykolog på kliniken för samarbete kring våra tandvårdsrädda patienter. Vi har just nu flera ST-tandläkare under utbildning vilket ger en lärande miljö med många utvecklande möten. Vår verksamhet bedrivs i nya fräscha lokaler med 7 behandlingsrum i Seminariehuset. Avståndet till Uppsala Resecentrum är ca 2 km, så det finns goda pendlingsmöjligheter.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som har ett intresse av och känner ett engagemang för medicinsk- och äldretandvård. Vi ser att du har en genuin känsla för att med respekt och empati ta hand om människor med olika typer av behov. Huvudsakligen arbetar du med assistans på mobila kliniken och kliniken. Förutom assistans ingår klinikadministration och ibland receptions- och sterilarbete i dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet och ett intresse för eget patientarbete på klinik och eller på mobiltandvård.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning som har god erfarenhet av allmäntandvård. Det är meriterande att ha erfarenhet av medicinsk och/eller mobil tandvård. Vi ser gärna att du arbetar delegerat, självständigt och har god datorvana som Officepaket och journalsystem T4. Det är viktigt att du är positiv, flexibel, noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet och håller en hög servicenivå. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Folktandvården erbjuder årligen ett gediget kursprogram. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Leendet är vår drivkraft både hos patienter och medarbetare. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Meral Karakas, 076-833 25 61
Arbetsledare Negeste Mancos, 076-819 44 63
Vision 018-611 65 75

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag 26/5-2024
Vänta inte med din ansökan då vi läser ansökningar och intervjuar löpande under annonseringstiden Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län