Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2024-06-10
Arbetsplats Eriksbergs vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH133/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Eriksbergs vårdcentral söker en till läkarkollega och specialist i allmänmedicin!

Vi erbjuder ett tillsvidareanställning som distriktsläkare på heltid med start snarast, eller enligt överenskommelse. Möjlighet finns att anpassa tjänstgöringsgraden efter behov och önskemål. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Ditt uppdrag

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin och svensk legitimation. För att trivas i rollen ser vi att du gillar utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar. Du är en god kommunikatör på svenska både i tal och skrift. Vidare är du bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och vilja att driva utveckling på verksamheten. Möjlighet till att få ansvara för ett av våra SÄBON finns. 

Vi söker dig som:

  • uppskattar mottagningsarbete med kontinuitet 
  • tycker om att handleda
  • vill vara med och utveckla vårdcentralen 
  • har lätt för att samarbeta med kollegor inom alla våra yrkesgrupper
  • uppskattar tvärprofessionella arbetssätt

 

Vår verksamhet

Eriksbergs vårdcentral ligger vid Västertorg i stadsdelen Eriksberg i Uppsala. Vi har ca 8 000 listade patienter och är ungefär 35 medarbetare. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Den breda variationen från barnfamiljer till äldre patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats. Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer.

Eriksberg är en stabil och välfungerande vårdcentral som satsar på god arbetsmiljö. Eriksbergs vårdcentral är en vårdcentral där fokus på teamarbete och verksamhetsutveckling är i fokus. Vi tror att en rimlig arbetsbelastning och trivsel är vägen till långsiktig hållbarhet. Som distriktsläkare får du stöd av kollegor, ett varierat arbete samt möjlighet att utvecklas och utmanas medicinskt. Du får också goda möjligheter till fortbildning, både internt och externt.

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta Tf verksamhetschef Lovisa Frölund på tel 018-617 07 92 eller på mejl lovisa.frolund@regionuppsala.se om du vill veta mer om arbetet och verksamheten. 

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din specialistkompetens, CV och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 10:e juni. 
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut så ansök redan idag! 

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.