Tekniker, drift

Sista ansökningsdag 2024-06-03
Arbetsplats Uppsala
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU17/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Fastighetsdrift inom Fastighet och service sköter driften av Region Uppsalas fastighetsbestånd. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av byggnader samt beställningar av kund inom Region Uppsala. Vi söker dig som vill arbeta med drift och fastighetsunderhåll samt skötsel och beställningar i våra byggnader inom Region Uppsala. Organisatoriskt ingår du i Driftenhetens Bygg-grupp. Vi erbjuder dig trevliga kollegor och ett arbete i en föränderlig miljö med stadig och tidvis stark teknisk utveckling.

Ditt uppdrag

Du kommer att i huvudsak arbeta med felavhjälpande underhåll av portar, dörrar och mekanisk utrustning och även tillsyn och skötsel av detta i Region Uppsalas lokaler i våra befintliga byggnader inom regionen.
Du kommer att närvara vid övertagande av nya byggnader, dokumentera förändringar och genomföra tillsyn i våra byggnader. Tjänsten innebär service i såväl äldre som nyare byggnader. Arbetet sker i samverkan med personal inom vården.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning med inriktning mot Portar/Dörr/Mek/Smed/Svets eller motsvarande samt har ett genuint intresse av arbetsområdet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av port/dörrmiljö, svets, smedarbeten och plåtarbeten.
B-körkort är meriterande.

Din kompetens

Som person är du strukturerad och ser lösningar i stället för problem. Du tar ansvar för ditt egna arbete och behåller lugnet i pressade situationer. Du är en serviceinriktad och engagerad person som gillar att samarbeta. Du har god förmåga att planera, organisera och prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system i en av Sveriges snabbast växande regioner.

Anställningen är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vid frågor om tjänsten kontaktas Tapio Ruha via mailadress tapio.ruha@regionuppsala.se
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.
Sista ansökningsdag är 3 juni, men urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service