Sjuksköterska vid samariterhemmets dag och kortvårdskirurgi

Sista ansökningsdag 2024-06-04
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS598/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi är belägna endast några minuters gångväg från centralstationen i Uppsala, i samariterhemmets vårdcentrum. Här tar vi emot patienter som opereras på vår operationsavdelning och vårdtiderna varierar från cirka ett par timmar till två dygn. Här träffar du patienter med varierande kirurgisk diagnos.

Verksamheten bedrivs måndag till fredag och består av fyra operationssalar, en inskrivningsenhet, ett uppvak och en vårdavdelning med sex vårdplatser. Vårdavdelningen (slutenvård) är öppen mellan tisdag och fredag. Vi är en positiv grupp som arbetar tätt tillsammans för att ständigt vidareutveckla vården och för att ge ett professionellt bemötande till våra patienter.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med varierad planerad kirurgi och där det finns stor möjlighet till att utvecklas som sjuksköterska. Hos oss får du en personlig inskolning anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan inskrivning, uppvak och vårdavdelning.

Här arbetar du bekväm arbetstid måndag till fredag med cirka två kvällar i veckan och eventuellt någon enstaka nattjänstgöring.  

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du trivs i teamarbete, är flexibel och tar ansvar för dina uppgifter samt ser till att driva arbetet framåt med patienten i fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kirurgisk postoperativ omvårdnad och gillar självständigt arbete. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning inom verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård (AnOpIVA) med grundplacering på samariterhemmet. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänstgöringsgraden är på 100% och tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef, Roland Söderberg, 018-612 25 85
Biträdande avdelningschef Micaela Andemo, 018-611 63 61
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.