Distriktssköterska till Uppsala

Sista ansökningsdag 2024-06-04
Arbetsplats Kungsgärdets vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH104/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss på Kungsgärdets vårdcentral!

Vi har många patienter som vill komma till oss och därför söker vi nu dig som är distriktssköterska, och som vill ha ett stimulerande och meningsfullt arbete där du får utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Kungsgärdets vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vårdcentralen ligger centralt i Uppsala med goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter intill vårdcentralen. Den 18 april kommer Flogsta och Kungsgärdets vårdcentral att samlokaliseras här i Kungsgärdets lokaler. Det innebär att vårdcentralen blir en av de största i Uppsala och att du som medarbetare kommer ingå i ett större kollegialt sammanhang med alla fördelar som det innebär. Vi har cirka 17000 listade patienter och erbjuder bland annat äldremottagning, BVC, diabetesmottagning och lättakut. På vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som trivs med att ha ett varierat arbete. Uppgifter innefattar distriktssköterskemottagning med bedömning, behandling och uppföljning av dina patienter. Det innebär även teamarbete samt sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdcentral. Vi har ett brett patientunderlag vilket gör att du får möta allt från unga barnfamiljer och studenter till äldre medborgare. Det gör arbetet hos oss blir både omväxlande och stimulerande. 

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska och det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete inom primärvård. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team men även att du har förmåga till självständigt arbete. Det är viktigt att du har en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med kollegorna på enheten. Vi värnar om en god arbetsmiljö och ser det som självklart att alla är med och bidrar till en trevlig arbetsplats.

Vi erbjuder

Det är viktigt att alla medarbetare har en god arbetsmiljö hos oss. Vi ser stora fördelar med distansarbete och erbjuder det i den utsträckning vi kan. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag om 3000 kr per år, extra semesterdagar för dig över 40, och möjligheter att påverka din egen arbetssituation. För ytterligare information om förmåner för dig som anställd, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta gruppchef My Soopöld Lilliebladh, e-post: my.soopold.lilliebladh@regionuppsala.se, telefon: 0761498029

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Vi ser fram emot att få välkomna nya kollegor, så tveka inte att höra av dig!
Ansök via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor. Vi vill ha din ansökan senast 4 juni.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.