Undersköterska, sommarvikariat

Sista ansökningsdag 2024-05-28
Arbetsplats Närvårdsavdelningen i Tierp-Älvkarleby
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH149/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker undersköterskor till Närvårdsavdelningen Tierp Älvkarleby!

Vi söker undersköterskor för vikariat på 100% under sommaren 2024, men eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta dag, kväll, natt och helg med möjlighet till rotationstjänst. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete där du får vara med och utveckla en trygg, patientsäker och god vård utifrån personcentrerad vård med patienten i fokus. Följ med på vår resa mot effektiv och nära vård 2030!

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Som undersköterska hos oss arbetar du tillsammans med övriga i teamet för att tillgodose patientens utifrån dennes behov av vård och omvårdnad. Förutom att ge bästa tänkbara vård till våra patienter kommer du få vara med att fortsätta bygga upp och utveckla enheten. Som undersköterska hos oss får du ett varierat arbete med vikt på flexibelt temabaserat arbetssätt i samverkan.

Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och där alla kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga. Vi arbetar utifrån personcentrerad vård där stor vikt läggs på att även patienten har en självklar delaktighet i planeringen av sin vård.

Din kompetens

Vi söker dig som är undersköterska och som tycker det låter spännande att få vara med och fortsätta bygga upp och utveckla verksamheten.

Som person är du positiv, engagerad, prestigelös och empatisk med förmågan att se patientens behov och har god samarbetsförmåga med andra yrkeskompetenser. Du ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat och inte vara främmande för nya arbetssätt.

Vår verksamhet

Närvårdavdelningen är en del av Vårdcentrum Tierp. Avdelningen startade upp under hösten 2022 och är en 24/7 verksamhet placerad i lokaler som finns i Vårdcentrum Tierp, mellan Uppsala och Gävle, med goda pendlingsmöjligheter.

Avdelningen startade upp med en mindre verksamhet och har en pågående succesiv utökning till ca 18 vårdplatser med kortare vårdtid och med anpassade in- och utskrivningsflöden. Uppdraget är på primärvårdsnivå från 17 år och uppåt. Verksamheten kommer troligen i första hand att vända sig mot äldre patienter med komplexa behov och som behöver inneliggande sjukvård men inte kräver sjukhusets resurser.
Viss dagvård kommer också kunna erbjudas.

Vi arbetar utifrån personcentrerad vård och synsätt både mot patienter, anhöriga, kollegor och samarbetspartners. Samverkan mellan olika vårdgivare är viktigt för oss för att få en sömlös vård. Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och där alla kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga. Stor vikt läggs på att även patienten har en självklar delaktighet i planeringen av sin vård.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta gruppchef Nathalie Henriksson på nathalie.henriksson@regionuppsala.se.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan, senast 28 maj. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.