Specialistläkare i radiologi

Sista ansökningsdag 2024-06-04
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS599/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Bild- och funktionsmedicinskt centrum (BFC) är en högt specialiserad verksamhet som långsiktigt fokuserar på klinik, forskning och utveckling. Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas. Vid BFC utförs och bedöms undersökningar inom samtliga modaliteter utom mammografi som för närvarande ligger under en extern vårdgivare. BFC bedriver en omfattande forskningsverksamhet och vid intresse finns mycket goda möjligheter att delta i denna. Nu söker vi specialistläkare inom radiologi.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där alla har möjlighet att bidra utifrån sin kompetens. Vi utför undersökningar och behandlingar med hjälp av röntgen, ultraljud, datortomografi (DT), magnetresonanstomografi (MR), positronemissionstomografi (PET), nuklearmedicin och intervention. Det personliga bemötandet är viktigt liksom vår värdegrund; ödmjukhet, skicklighet och långsiktighet, vilken präglar oss i det dagliga arbetet och beskriver hur vi förhåller oss till vår verksamhet, till våra patienter och till våra kollegor. 

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom radiologi/bild- och funktionsmedicin.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning eller visstidsanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Per Eckerbom, 018-611 06 05
Facklig kontaktperson, Lucyna Neuger, nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Viktig information gällande din ansökan:

Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev och ditt specialistbevis. Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.

För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av specialistläkartjänster på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap. 8§) och dokumenten är nödvändiga för sakkunnigprövningen.

Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.