Drifttekniker Brandskydd

Sista ansökningsdag 2024-06-04
Arbetsplats Avdelningen för Fastighetsdrift
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU19/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Tjänsten Brandskydd ingår i Avdelningen för fastighetsdrift med cirka 100 medarbetare som ansvarar för drift och underhåll av Akademiska sjukhuset och övriga fastigheter tillhörande regionen i Uppsala län. Du kommer att ingå i en grupp om 18 medarbetare var av fyra arbetar med brandskydd. Ventilation, styr, tele och driftoptimering är andra områden inom arbetsgruppen.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill arbeta i en utmanande miljö med drift, planering och underhåll av allt som ingår i de brandlarmstekniska anläggningar som finns i regionens fastigheter. Vi erbjuder dig intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter.

Som drifttekniker inom brandskydd kommer du i huvudsak att arbeta med tillsyn och provning av våra brandlarmanläggningar på Akademiska sjukhuset och i våra övriga fastigheter inom Uppsala län. Du kommer även att vara delaktig i vårt systematiska brandskyddsarbete (SBA).

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning inom exempelvis el eller fastighetsteknik. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom systematiskt brandskyddsarbete samt system för brandlarm. Du ska ha god kännedom i en fastighets brandskydd och relevanta systemen för detta.

Eftersom arbetet innebär resor inom länet är det nödvändigt att du har B-körkort.

Din kompetens

Du är tekniskt intresserad och noggrann, då arbetet innefattar dokumentation. Du tar ansvar för ditt egna arbete och driver dina processer på ett strukturerat sätt. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och tar egna initiativ för att finna lösningar. Som person är du serviceinriktad och uppskattar samarbete med andra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system i en av Sveriges snabbast växande regioner. Anställningen är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vid frågor om tjänsten kontaktas Erik Sporrong via mailadress erik.sporrong@regionuppsala.se
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 500 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 760 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?