Biträdande avdelningschef till IMA 70F, vikariat

Sista ansökningsdag 2024-06-04
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin, hud och reumatologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS603/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till IMA 70F! En av våra biträdande avdelningschefer kommer att vara tjänstledig, och vi söker därför dig som är intresserad av ett chefsuppdrag under en begränsad period.

Vår verksamhet

På intermediärvårdsavdelning 70F (IMA 70F) bedrivs klinikneutral intermediärvård. Vi tar hand om patienter från samtliga verksamhetsområden som har behov av intensiv behandling och/eller en grad av övervakning som inte kan tillgodoses på annan vårdavdelning.

IMA 70F är en spännande arbetsplats där du får möta människor i många olika situationer och sjukdomsbilder. Här kan du räkna med en stor variation av patientgrupper och diagnoser, och du får möjligheten att få en stor bredd gällande kunskap och patientklient. Vår specialitet är vår bredd! På IMA kan du arbeta med avancerad sjukvård som grundutbildad sjuksköterska, vårdnivån är mer avancerad än en ordinär avdelning både sett till patienternas sjukdomsgrad och den tekniska utrustningen. Du blir en del av en skicklig grupp som stöttar och hjälper varandra!

Ditt uppdrag

Som biträdande avdelningschef ingår du i avdelningens ledningsgrupp, tillsammans med avdelningschef och en annan biträdande avdelningschef. Tjänsten är förlagd till bekväm arbetstid, och delas mellan 50% kliniskt arbete och 50% administrativt. I uppdraget ingår att du arbetsleder, är delaktig i utvecklings- och kvalitetsarbete samt har personalansvar. Du är direkt underställd avdelningschef, och kan vid dennes frånvaro agera som ställföreträdande avdelningschef.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet. Tidigare chefserfarenhet är meriterande men ej ett krav.

Din kompetens

Du är tydlig och lyhörd i ditt ledarskap och ska ha ett intresse av att motivera och vägleda andra att utvecklas i sin yrkesroll. Uppdraget kräver att du besitter en god samarbetsförmåga och att du har lätt för att fatta beslut. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

VI erbjuder ett vikariat med visstidsförordnande som biträdande avdelningschef, på heltid. Tillträde efter överenskommelse, fram till och med mars 2025.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Gustav Larsson, 018-611 93 07  
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.