Tandhygienist

Sista ansökningsdag 2024-06-23
Arbetsplats Folktandvården Tierp
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV68/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På vår trivsamma klinik i Tierp har vi nio nyrenoverade behandlingsrum. Det är en engagerad personalgrupp bestående av 26 medarbetare som tillsammans skapar ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Här har du möjlighet att jobba brett och få användning av hela din kompetens. Vi har även en mycket välfungerande uppsökande äldre-tandvård. Pendlingsmöjligheterna är goda. Ortstillägg utgår på 3000 kronor per månad. 

Välkommen till vår fina klinik! 

Ditt uppdrag

Vi är idag 3 tandhygienister och söker nu en ny kollega till vårt team. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper.

Här har du möjlighet att delta i den uppsökande äldre-tandvården. Arbetet kräver att du kan ta eget ansvar och egna initiativ. Du kommer att ha stora möjligheter till utveckling i vår positiva och nytänkande arbetsgrupp där arbetsglädjen avspeglar sig.
Målet är att alla arbetar på toppen av sin kompetens.

Dina kvalifikationer

För att söka denna tjänst ska du ha genomfört tandhygienistutbildningen samt fått legitimation från Socialstyrelsen. Vi söker dig som är erfaren eller nyutexaminerad.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet liksom vid din kliniska och pedagogiska förmåga. Du har lätt för att samarbeta och lära känna nya människor. Du är en nyfiken person som också är öppen för nya utmaningar och intresserad av ständig vidareutveckling inom ditt yrke.

Vi efterfrågar följande kompetenser hos dig som söker:

Personlig mognad - Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
Självgående - Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.
Mål- och resultatorienterad - Du är mål- och resultatorienterad i arbetssätt och prioriteringar.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Serviceinriktad - Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
Helhetssyn - Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa.

Vi erbjuder

Tjänsten är på heltid, men det är möjligt att arbeta deltid vid behov. Tillträde sker enligt överenskommelse
Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Är du nyutexaminerad får du en erfaren handledare samt deltar i vårt introduktionsprogram för nyutexaminerade tandhygienister och tandläkare, adeptprogrammet.
Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vi kommer att läsa ansökningar och genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att söka. Välkommen till en trevlig och utvecklande arbetsplats!

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Sofia Andersson, 0293-204 14
Arbetsledare Ulrika Kjellsdotter 0293-20404
För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 23/6-2024

Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län