Tandsköterska

Sista ansökningsdag 2024-06-23
Arbetsplats Folktandvården Tierp
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV69/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På vår trivsamma klinik i Tierp har vi nio nyrenoverade behandlingsrum. Det är en engagerad personalgrupp bestående av 26 medarbetare som tillsammans skapar ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vi bedriver hälsoinriktad tandvård och vi har en mycket välfungerande uppsökande äldre-tandvård. Pendlingsmöjligheterna är goda. Ortstillägg utgår med 1000 kronor i månaden.
Välkommen till vår fina klinik.

Ditt uppdrag

Arbetet som tandsköterska kräver att du kan ta eget ansvar, har helhetssyn och tar egna initiativ. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du kommer att ha stora möjligheter till utveckling i vår positiva och nytänkande arbetsgrupp där arbetsglädjen avspeglar sig.
Målet är att alla arbetar på toppen av sin kompetens.

Är du den vi söker?

För att söka denna tjänst ska du ha genomfört samt blivit godkänd på tandsköterskeutbildningen. Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet som tandsköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med egna patienter. Är du nyutexaminerad får du en mentor och deltar i vårt introduktions-år för tandsköterskor.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet liksom vid din kliniska och pedagogiska förmåga och vi efterfrågar följande kompetenser hos dig som söker:

Personlig mognad - Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
Flexibel - Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Serviceinriktad - Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid men möjlighet att arbeta deltid finns.

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Ett ortstillägg utgår för tjänsten på Folktandvården Tierp.

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal där vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Sofia Andersson 0293-204 14
Arbetsledare Ulrika Kjellsdotter 0293-20404
Vision 018-611 65 75

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 23/6-2024
Vi kommer att läsa ansökningar och genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att söka. Välkommen till en trevlig och utvecklande arbetsplats!

För att få veta mer om oss som arbetsgivare, klicka här!

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län