Ortodontiassistent till käkkirurgiska mottagningen - käkortopedi

Sista ansökningsdag 2024-06-05
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS604/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Den käkkirurgiska sektionen med 46 medarbetare omfattar förutom käkkirurgi även käk- och ansiktsröntgen, käkortopedi, orofacial medicin, steril- och operationsavdelning samt CBCT röntgen. Sektionen bedriver forskning med hög aktivitet i samarbete med Uppsala universitet och flera internationella samarbetspartners inom akademi och industri.

Vår verksamhet är kvalitetscertifierad enligt SS-EN 15224 och ISO 9001. Inom verksamhetsområdet plastik- och käkkirurgi bedrivs en stor del av sjukhusets högspecialiserade riks- och regionvård samt landstingets två rikssjukvårdsuppdrag, allt i nära samarbete mellan olika specialiteter.

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag assisterar du vid behandlingar och utredningar. Intraoral röntgen, panoramaröntgen och patientadministrativt arbete ingår också i arbetsuppgifterna.

Dina kvalifikationer

Du är utbildad ortodontiassistent, gärna med intresse för käkortopedi. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Din kompetens

Det är viktig att du är positiv, driftig och engagerad person med god social kompetens. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och vill bidra med hela din kompetens. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, samt professionella utvecklingsmöjligheter. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Marcela Walter, 018-611 23 69 , marcela.walter@akademiska.se
Facklig kontakt Vision nås via växeln 018-611 00 0

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstid.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.