Undersköterska

Sista ansökningsdag 2024-06-05
Arbetsplats Resurspoolen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH178/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker undersköterska till resurspoolen!

Nära vård och hälsa söker nu dig som är utbildad undersköterska till vår resurspool, här erbjuds du en tillsvidareanställning på heltid med start i augusti 2024. Hos oss ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. och får förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Att arbeta i resurspoolen innebär arbete på olika mottagningar inom förvaltningen, beroende på vårdcentralernas behov. Det innebär att du varierar din arbetsplats från dag till dag. Flexibilitet är således en är viktigt del för tjänsten, eftersom du behöver vara beredd på att byta placering från en dag till en annan där behovet styr. Du reser på arbetstid till de vårdcentraler som ligger utanför centrala Uppsala och utgår då från Kungsgärdets Center. Det finns tillgång till bokningsbar tjänstebil. 

Hos oss bidrar du till arbetet att göra våra verksamheter oberoende av hyrpersonal samtidigt som vi tryggar en god tillgänglighet och hög kvalitet för våra patienter. Resurspoolens personal är oerhört uppskattade och för att trivas i rollen behöver du vara en person som tycker det är stimulerande att bidra till en helhet som resurspoolen syftar till. Du har din hemvist i den interna arbetsgruppen inom resurspoolen som har en god gemenskap. 

Som undersköterska hos oss arbetar du med den bredd av arbetsuppgifter som förekommer på en vårdcentral. I arbetsuppgifterna ingår provtagning på verksamhetens labb, mottagningsarbete med uppgifter som EKG, blodtryckskontroll, såromläggningar. Du jobbar även assisterande vid läkarbesök, egen mottagning med enklare såromläggning, blodtrycksmätning, EKG, sutur/agrafftagning. Även administrativa arbetsuppgifter som bokning och kallelser till patienter kan ingå i arbetet.

Din kompetens

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med yrkeserfarenhet inom primärvård. Vi ser gärna att du även har laboratorieerfarenhet.

Arbetet präglas av varierade uppgifter och det är därför viktigt att du är flexibel och metodisk i ditt arbetssätt. För att vara framgångsrik i ditt arbete behöver du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift, ha en god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla samt ha ett intresse av att arbeta med patientkontakt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta gruppchef Ida Boman på telefonnummer: 0707-991161 alternativt ida.boman@regionuppsala.se om du vill veta mer om verksamheten och arbetet.

Du kan även kontakta representanter från din fackliga organisation via Region Uppsalas växel på telefon: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Välkommen med din ansökan senast 5:e juni.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.