Sjuksköterska, vikariat

Sista ansökningsdag 2024-05-30
Arbetsplats Tierps vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH169/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du vår nya kollega på Tierps vårdcentral?

Välkommen till oss i Tierp, en av landets största vårdcentraler med stor och bred verksamhet. Vi söker dig med engagemang och drivkraft som vill vara en del i vårt team. En av våra kollegor kommer arbeta med ett forskningsprojekt och vi erbjuder därför ett vikariat på heltid med start enligt överenskommelse. Vikariatet är på ett år med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetet kan även vara helt eller delvis på distans. 

Region Uppsala satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Läs mer om våra förmåner här.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på Tierps vårdcentral har du ett varierat arbete. Dina arbetsuppgifter består i att t.ex. bedöma och hjälpa patienter i telefonrådgivningen och i det direkta mötet i planerad mottagning. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Uppdraget utgår från de övergripande riktlinjer som finns för vård i samverkan.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vårdsystem, telefonrådgivning och triagering. I arbetet ingår att jobba med Cosmic Link, därför är det viktigt att du har erfarenhet och ett stort intresse av att jobba med Cosmic Link.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, vilket för oss betyder att du vill bidra till ett gott arbetsklimat genom att vara positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt.

Vår verksamhet

Tierps vårdcentral ligger mellan Uppsala och Gävle med goda pendlingsmöjligheter. Från Uppsala går både upptåget och bussar en gång i halvtimmen under rusningstid och vårdcentralen ligger på gångavstånd från stationen. Vi har ca 19 700 listade patienter, vilket gör oss till en av landets största vårdcentraler. Vi är ca 120 medarbetare som arbetar i team med alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi har även en jourmottagning. Våra patienter är både unga och äldre och bor i Tierp och omkringliggande glesbygd.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om mottagningen och arbetet är du varmt välkommen att ringa gruppchef Ann Carlsson på tel 0293-202 45 ann.carlsson@regionuppsala.se.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Glöm inte att bifoga kopia på din legitimation och andra intyg som styrker din åberopade kompetens. Sista ansökningsdag är den 30 maj.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.