Undersköterska

Sista ansökningsdag 2024-05-30
Arbetsplats Närvårdsavdelningen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH165/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka tjänst som undersköterska på Närvårdsavdelningen i Uppsala!

Vi är ett glatt och kompetent gäng som trivs tillsammans och som nu ser fram emot att du blir en i teamet! Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. 

Vår verksamhet

Närvårdsavdelningen i Uppsala finns på Kronparksgården i natursköna Ulleråker och vi är ca 60 anställda. Vi har nyligen öppnat fler vårdplatser och har nu plats för 30 patienter. Hos oss vårdas i första hand äldre patienter som behöver inneliggande vård men som inte är i behov av sjukhusets specialistresurser. Patienterna skrivs in från Mobilt Närvårdsteam, vårdcentral eller akutmottagningen på Akademiska sjukhuset.

Vi erbjuder

Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag om 3000 kr per år, extra semesterdagar för dig över 40. För ytterligare information om förmåner för dig som anställd, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Som undersköterska hos oss arbetar du tillsammans med övriga i teamet för att tillgodose patientens behov av medicinsk omvårdnad. Förutom att ge bästa tänkbara vård till våra patienter arbetar vi aktivt med kontinuerlig utvärdering och utveckling av verksamheten.

Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erhållet bevis som skyddad yrkestitel för undersköterska från Socialstyrelsen. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning och från vård av äldre är självklart meriterande. Som person är du positiv, prestigelös, samarbetsvillig, har god kommunikation, tar eget initiativ för bedriva god omvårdnad , värderar ditt uppdrag som undersköterska högt och har patienten i centrum samt empatisk med vilja och förmåga att se patientens behov.  
Dina arbetsuppgifter innefattar förutom basal omvårdnad även bland annat sedvanliga undersköterska arbetsuppgifter.

Vi ser även att du vill vara med och utveckla avdelningen, stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Vi hoppas att du vill komma och jobba med oss, eventuella frågor om tjänsten och arbetsplatsen besvaras av: Gruppchef Anna Wikström 018 617 5475 018, e-postadress: anna.wikstrom@regionuppsala.se eller Gruppchef Reem Aqel 018 617 60 16 e-postadress: reem.aqel@regionuppsala.se. 

Fackliga representanter nås via växeln 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga utbildningsbevis, bevis om legitimation och andra relevanta bilagor. Sista ansökningsdag är 30 maj. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.