Nytt projekt söker medarbetare!

Sista ansökningsdag 2024-06-30
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi och urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS610/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Region Uppsala ger ut en hälsoobligation 

Har du intresse av preventiv vård och vill vara med och starta ett innovativt screening- och behandlingsprojekt? Då hoppas vi att du vill bli en del i Region Uppsalas viktiga satsning för att förbättra hälsan för regionens invånare!

Många med högt blodtryck diagnosticeras sent, ofta när de redan fått följdsjukdomar som hjärtinfarkt, stroke eller njursvikt. Andra diagnosticeras inte alls. Vi startar därför nu en helt ny mottagningsverksamhet där vi förväntas att ta emot 15 000 besök under fem år, för att genom screening hitta personer som har obehandlat högt blodtryck för att kunna behandla och på så sätt undvika allvarliga hjärt och kärl sjukdomar.

Resultaten frånprojektet kan på sikt öppna upp för nya möjligheter och framtida forskningsprojekt.

Ditt uppdrag

Uppdraget består i att du dels kommer att planera, förbereda och utföra patientbesök. Då projektet också följs upp i en vetenskaplig studie tillkommer det också arbetsuppgifter med att samla in forskningsdata i olika datasystem. Teamet som du kommer arbeta nära tillsammans med består av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, administratör och enhetschef.

Du blir en viktig del i att tillsammans med dina projektkollegor, bygga ett sammansvetsat team som kommer jobba med ett tydligt uppdrag och mot ett tydligt mål. Arbetsuppgifterna kommer kunna variera i teamet vilket gör att du kommer kunna bredda din kompetens.  

Dina kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad sjuksköterska. Vi tror dock att vi även kan komma att behöva dig som har undersköterskekompetens till teamet, och välkomnar även dig att anmäla ditt intresse!

Har du tidigare erfarenhet av mottagning- och/eller slutenvårdsarbete med erfarenhet av kontroll av EKG och provtagning så ser vi det som meriterande. Erfarenhet av arbete med forskningsstudier är också en bra erfarenhet att ha med sig. 

Din kompetens

Det är viktigt för oss att bygga ett fungerande team och därför söker vi dig som har en mycket god samarbetsförmåga och som trivs att arbeta tillsammans med andra i ett mindre team. För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och även att du har vana och känner dig bekväm att arbeta i olika datasystem.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda 3-5 tillsvidareanställningar inom verksamhetsområde kirurgi och urologi med placering i projektet på heltid eller deltid under 3-5 år. Om du är intresserad av att kombinera arbete i projektet med annat uppdrag, så är vi öppna för att diskutera möjlighet till arbete på deltid. Arbetstid mån-fre dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Projektet är ett samarbete mellan Region Uppsala och Uppsala Universitet. Du kommer ha din anställning inom Akademiska sjukhuset.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Helene Wallstedt, 018-611 40 91, helene.wallstedt@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillträde kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset