Distriktssköterska

Sista ansökningsdag 2024-07-12
Arbetsplats Årsta Vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH186/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du bli en del av vårt distriktsskötersketeam på Årsta vårdcentral?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Välkommen till Årsta vårdcentral!

Region Uppsala satsar på trygga anställningar och förmåner som gör skillnad. Läs om våra förmåner här.

Ditt uppdrag

Som distriktssköterska har du ett varierat arbete på vårdcentralen. Du bedömer hälsoproblem och hjälper patienter i det direkta mötet vid planerad mottagning, i telefonrådgivningen eller via E-tjänster. Du samarbetar mycket med dina distriktssköterskekollegor, men också med övriga yrkesprofessioner på vårdcentralen. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner på vårdcentralen. Vi arbetar just nu för att införa ett digitalt arbetssätt där du kan arbeta hemifrån en dag i veckan.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska, företrädesvis med erfarenhet från primärvård men det är inte ett krav. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av Cosmic och telefonrådgivning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du vill bidra till ett gott arbetsklimat genom att vara positiv, ha ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet. Samtidigt vill vi att du har drivkraft att arbeta självständigt. 

Vår verksamhet

Årsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och finns i ett expansivt område strax utanför Uppsala centrum. Vi har cirka 15 000 listade patienter och är ca 75 medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi arbetar i team vilket gör arbetet både utvecklande och inspirerande. 

Vill du veta mer?

Låter det här intressant? Hör gärna av dig till gruppchef och distriktssköterska Elisabet Fält tel. 018-617 32 67 eller gruppchef Annelie Gauffin tel. 072-1998028. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 12 juli. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt. Till din ansökan bifogar du legitimation och andra relevanta bilagor.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.