Grundutbildad sjuksköterska till AVA 30C

Sista ansökningsdag 2024-06-23
Arbetsplats Verksamhetsområde ambulans- och akutsjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS08/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi är idag sjukhusets största vårdavdelning, och hit välkomnas du av en väl inarbetad arbetsgrupp bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, apotekare och andra viktiga hälsoprofessioner som motiveras av att bedriva högkvalitativ vård. Vi har även personal med specialfunktion så som utskrivnings- och utbildningssjuksköterska. Detta skapar goda förutsättningar för att DU som medarbetare hos oss ska få tid och möjlighet at utföra dina arbetsuppgifter med hög kvalitet. Vår gemensamma erfarenhet och olika idéer till lösningar har varit nyckeln till vår framgång. Medarbetarnas arbetsmiljö är vår främsta prioritet och under år 2023 fick vår avdelning en utmärkelse för att vara en hållbar arbetsplats, vilket vi är mycket stolta över.

På akutvårdsavdelning 30C (AVA) vårdar vi främst patienter med internmedicinsk diagnos. Till oss kommer patienter med bröstsmärta, hjärtarytmier, hjärtsvikt, infektioner, diabetes, lungembolier och ventromboser. Vårdtiderna är relativt korta, vilket innebär ett högt in- och utflöde av patienter som måste planeras och koordineras.

För oss är det av stor vikt att DU får utmaningar och utvecklas i din roll som sjuksköterska, därför är utbildning och individuell kompetensutveckling något som vi lägger fokus på. Vi tror på och tillämpar ett närvarande och coachande ledarskap och att du som sjuksköterska ska kunna känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi har ett tillåtande arbetsklimat, med högt i tak och där vi arbetar i team. Vi tillämpar Fundamentals of Care som värdegrund i det dagliga arbetet på AVA. För oss är DU viktig.

Hälso- och sjukvården bygger på respekt för människovärdet. Alla människor har lika värde och samma rätt till vård oberoende av personliga egenskaper och funktioner i samhället. Vi förutsätter att du som medarbetare hos oss delar dessa värderingar. 

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska hos oss på AVA arbetar du med omvårdnad och behandling av den akut sjuka patienten. Vi arbetar i team bestående av sjuksköterska och undersköterska i nära samarbete med läkare och tillsammans tar vi ansvar för det akuta omhändertagandet av patienten. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och meriterande är om du har minst två års erfarenhet av akutsjukvård eller motsvarande. Vi ser gärna att du är specialistsjuksköterska inom akutsjukvård. 

Din kompetens

Vi ser att du:

  • är målmedveten, positiv, flexibel, och gillar utmaningar  
  • är handlingskraftig och har lätt för att ställa om i akuta situationer  
  • är tillmötesgående, trivs med att arbeta i team och vill ständigt förbättra och utveckla avdelningen  
  • sätter patienten i fokus, är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete

 

Vi erbjuder

På AVA har vi ett fåtal vakanta tjänster att erbjuda och tillsättning sker löpande under rekryteringsprocessen. Vi erbjuder tillsvidareanställning alternativt ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Anställningsform bestäms i samråd med DIG. Vi tillämpar rotationstjänstgöring.

Vi erbjuder en omväxlande arbetsplats i en harmonisk arbetsgrupp med fantastiskt teamwork. Ta chansen att vara med och utveckla dig själv och vår arbetsplats när vi öppnar upp våra övervakningsplatser. Vi ser fram emot din ansökan!

Inför tillsättning tas utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Carina Vennström, 018-617 10 87, carina.vennstrom@akademiska.se 
Biträdande avdelningschef Ulrika Eriksson, 018-617 27 35, ulrika.a.eriksson@akademiska.se 
Biträdande avdelningschef Viktor Knaust, 018-617 50 96, viktor.knaust@akademiska.se 
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00  

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.