Specialistläkare

Sista ansökningsdag 2024-06-30
Arbetsplats Närvårdsavdelningen & vårdcentral i Östhammar
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH168/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Kombinationstjänst på Östhammars vårdcentral och Närvårdsenheten

Vill du bli vår nya kollega och jobba på ett nytt uppdrag delat mellan Östhammars vårdcentral och Närvårdsenheten? Enheterna ligger i samma hus på vårdcentrum. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänstgöringsgraden samt distansarbete hemifrån kan diskuteras. 

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Läs om våra förmåner här.

Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. 

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta i nära samarbete med alla professioner på Vårdcentralen och Närvårdsenheten, de flesta av dina kollegor har lång erfarenhet och känner vårdcentrumet väl. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med akuta och planerade besök när du är på vårdcentralen och traditionellt avdelningsarbete när du är på Närvårdsenheten. Målet är att vi även kan utveckla en möjlighet att följa upp våra patienter i hemmet efter utskrivning eller en bedömning för ev inskrivning på enheten. Vi söker därför dig som vill vara med och utveckla våra arbetsformer och påverka verksamheten i positiv anda. Arbete på BVC och vid särskilt boende kan bli aktuellt.  Vi undervisar studenter och handleder AT/ST-läkare.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin, internmedicin eller geriatrik och har svensk legitimation.  Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar och och ser ett gott bemötandet som ett av dina viktigaste verktyg i patientmötet.

Det är viktigt att du är en god kommunikatör på svenska både i tal och skrift. Du kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. Du har en god samarbetsförmåga, uppskattar teamarbete och har en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare på vårdcentrum. Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt och van att ta egna initiativ och eget ansvar. 

Vår verksamhet

Östhammars vårdcentral ligger i kuststaden Östhammar och har ca 6550 listade patienter. Närvårdsenheten har 18 vårdplatser och patienterna skrivs in från vårdcentralerna i kommunen, jouren i Östhammar eller Mobilt Närvårdsteam. Jourmottagningen i Östhammar är på primärvårdsnivå och är öppen vardagar 17-08 samt helger hela dygnet och är belägen på vårdcentrum.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Östhammars vårdcentral Taina Polmé på tel. 0173-88030 eller e-mail: taina.polme@regionuppsala.se eller verksamhetschef för Närvårdsenheten Uppsala Monica Rogberg 018-611 62 66 eller monica.rogberg@regionuppsala.se

Du kan även kontakta representanter från din fackliga organisation via Region Uppsalas växel på telefon: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är 30 juni. Vi vill be dig att bifoga meritförteckning, kopia på legitimation samt andra relevanta intyg som styrker din åberopade kompetens.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.