Operationssjuksköterska till dagkirurgiska operation

Sista ansökningsdag 2024-06-30
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS648/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi som arbetar på ortopedens dagkirurgi är operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, undersköterskor och ortopeder, anestesiologer. Vi utför dagkirurgiska operationer inom hand-,fraktur-,skuldra/knä och fotkirurgi. För att genomföra dagens operationsprogram eftersträvar vi goda flöden av operationer på våra två operationssalar. Våra patienter är väl förberedda för denna typ av vård och patienterna åker hem några timmar efter operationen. Vi är en liten enhet som arbetar nära varandra med patienten i fokus.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Meriterande är att du har några års erfarenhet, gärna av ortopedi.

Din kompetens

Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar. Du erbjuds individuellt anpassad inskolning, möjlighet till utveckling och du uppmuntras till delaktighet. Som anställd hos oss har du utan kostnad tillgång till ett välutrustat gym med generösa öppettider och en mängd olika träningsgrupper.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef, Margareta Eidenert 018-611 96 86 
Biträdande Avdelningschef Dagkirurgen, Eva Ahlgren, 018-611 97 89
Facklig kontaktperson nås via växeln 018 – 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.