Omväxlande och fritt arbete som arbetsterapeut till minnesmottagningen

Sista ansökningsdag 2024-06-23
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik, rehabiliterings- och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS570/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet och ditt uppdrag

Är du intresserad av att arbeta med minnesutredning, strokerehabilitering och kognitiva bedömningar? Vill du ha omväxlande arbetsuppgifter och styra din dag? Då har du kommit rätt! Vi söker nu arbetsterapeuter till minnesmottagningen till Akademiska sjukhuset. Vårdenheten är en del av geriatriken. På enheten arbetar arbetsterapeuter med minnesutredningar, körkortsbedömningar samt med hem- och dagrehabilitering.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära utredning och träning av patientens kognition, aktivitets- och funktionsförmåga så väl på mottagning som i hemmiljö. Tillsammans med fysioterapeut, logoped, kurator, sjuksköterska och läkare blir du en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt.

Arbetet är omväxlande och fritt. Tillsammans med dina kollegor lägger du själv upp och styr din dag. Du får möjlighet att följa patienten över tid och i olika miljöer. Arbetet innebär nära kontakt med patienter, anhöriga och personal vilket ställer krav på gott bemötande och en väl utvecklad samarbetsförmåga.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet av minnesutredning, hem- och dagrehabilitering eller arbete med geriatriska patienter är det något som vi värdesätter, men vi välkomnar även dig som är nyutexaminerad.

Du behöver ha B-körkort.

Din kompetens

Du är en engagerad och positiv kollega, som vill vara med och påverka och utveckla vår verksamhet. Som person har du god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team samtidigt som du känner ansvar för din egen insats och våra patienter. Du tycker att professionellt och trevligt bemötande, kanske med en nypa humor, är ett värdefullt verktyg för att skapa goda relationer till patienter och kollegor. I vår rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Marie Hansson Björk, 018-611 53 28, marie.hansson.bjork@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Helena Svedbom, 018-617 14 96, helena.svedbom@akademiska.se
Facklig företrädare nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.