Biträdande verksamhetschef till bild- och funktionsmedicinskt centrum

Sista ansökningsdag 2024-06-19
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS652/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Inom verksamhetsområdet bild- och funktionsmedicinskt centrum (BFC) omfattande röntgen och nuklearmedicin vid Akademiska sjukhuset arbetar ca 320 personer och vi utför årligen drygt 230 000 undersökningar, behandlingar och eftergranskningar. Ungefär hälften av undersökningarna och behandlingarna utförs akut. Nästan alla bilddiagnostiska metoder, MR, DT, konventionell röntgen, intervention, ultraljud, SPECT och PET finns inom verksamhetsområdet. Vi jobbar aktivt med individuell kompetensutveckling och med att förbättra den dagliga arbetsmiljön.

Ditt uppdrag

Bild- och funktionsmedicinsk centrums uppdrag är omfattande och mångfacetterat och därför söker vi nu en biträdande verksamhetschef.

Som biträdande verksamhetschef kommer du att arbeta nära verksamhetschefen för bild- och funktionsmedicinskt centrum. Du kommer huvudsakligen att ansvara för avtals-, upphandlings- och inköpsfrågor men uppdraget innefattar även deltagande i budgetarbete, verksamhetsplanering samt andra arbetsuppgifter som stöd till verksamhetschefen. Som biträdande verksamhetschef ingår du i klinikens verksamhetsledningsgrupp. Personalansvar kan förekomma.

Dina kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska ha relevant akademisk utbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet och mycket god administrativ förmåga. Meriterande är om du har kunskaper om och god insyn i radiologisk verksamhet. Då vi är ett universitetssjukhus och arbetet innefattar arbete med forskning och utbildningsfrågor är erfarenhet av forskning och utbildning meriterande. Arbetet kräver även en mycket god administrativ förmåga.

Din kompetens

Vi kommer att lägga stort fokus vid din personliga lämplighet och söker dig som är lyhörd, lojal och initiativrik. Du är duktig på att organisera och att skapa struktur i ditt arbete. Du har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt, såväl skriftligt som muntligt. Vi ser vidare att du är intresserad av människor och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Goda kunskaper i svenska och engelska erfordras.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett förordnande under tre år på 40% som biträdande verksamhetschef och en tillsvidareanställning i din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Per Eckerbom, 018–611 06 05
 
Fackliga kontaktpersoner nås vi växeln:
Upplands allmänna läkarförening: Lucyna Neuger, 018-611 00 00
Vårdförbundet: Kaisa Lyon, 018-611 00 00  

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kan komma ske löpande under ansökningsperioden. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.