Tandsköterska

Sista ansökningsdag 2024-06-30
Arbetsplats Folktandvården Specialisttandvården Orofacial medicin i Enköping
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV83/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Specialistkliniken Orofacial medicin och mobila kliniken ligger på Västra Ringgatan 16–18 i Enköping.
På vår trivsamma klinik är vi åtta personer och vi har ett gott arbetsklimat. Vi arbetar med alla patientgrupper inom orofacial medicin/sjukhustandvården. Vi har även mobil tandvård som växer och behovet ökar.

Vår verksamhet satsar på tillgänglighet och god service till våra patienter. Vi får remisser från allmäntandvård, specialisttandvård och sjukvård på patienter med komplexa medicinska diagnoser, kognitiva och intellektuella funktionsnedsättningar och beteendeproblematik. Patienter med omfattande problematik kan även få revisionstandvård hos oss.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga. Vi erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling. Vi värnar om en god arbetsmiljö och hela kliniken ser fram emot din ansökan.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som har ett intresse av och känner ett engagemang för medicinsk- och äldre tandvård. Huvudsakligen arbetar du med assistans på kliniken men assistans även inom mobila kliniken kan förekomma. Förutom assistans ingår klinikadministration, remissadministration, receptions- och sterilarbete i dina arbetsuppgifter. Vid intresse kan eget patientarbete planeras på klinik- eller  mobil tandvård.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning som har god erfarenhet av allmäntandvård. Det är meriterande att ha erfarenhet av medicinsk och/eller mobil tandvård. Du behöver kunna arbeta delegerat och självständigt samt ha förmåga att ta egna initiativ. Du behöver även ha B-körkort.

Det är viktigt att du är positiv, flexibel, noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet och håller en hög servicenivå. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Vi erbjudet också ett skobidrag på 400 kr, samt möjlighet att löneväxla till UL-kortet. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Malin Karlsson, 0171-41 84 89
Arbetsledare Pavlina Poddany, 0171–41 84 97
HR-konsult Emma Hall, 018-617 38 30
Vision, 018-611 65 75

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan redan idag via länken nedan. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Sista dag för ansökan är 30/6-2024.

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret. 

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län