Logoped till fin arbetsplats på rehabiliteringsmedicin sökes!

Sista ansökningsdag 2024-06-24
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik, rehabiliterings- och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS670/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en ny kollega på timmar!
Vi har en trevlig arbetsplats med engagerad och duktig personal! Vi har fina lokaler på Genetikvägen där vi sommartid har en vacker trädgård att äta vår lunch i. Vi söker nu en logoped med inriktning neurologiska sjukdomar. Kan det vara du?

Vår verksamhet

På vår mottagning erbjuder vi teambaserad specialistvårdsrehabilitering för personer i yrkesverksam ålder som har en neurologisk sjukdom, ryggmärgsskada eller förvärvad hjärnskada. Arbetet i teamen utgår från en tvärprofessionell bedömning och patientens målsättning. Målet med mottagningens insatser är att ge personerna förutsättningar för bästa möjliga fungerande i sin livssituation.

Ditt uppdrag

Tjänsten innebär arbete med personer i yrkesverksam ålder med neurologisk sjukdom i våra två neuroteam. De största patientgrupperna i teamen är personer med multipel skleros (MS) och parkinsons sjukdom.

Som logoped i teamet ansvarar du för att bedöma, analysera och behandla svälj-, kommunikation-, samt språk-och talsvårigheter och hur dessa svårigheter påverkar personen i hens vardag. Bedömningen sker i nära samarbete med övriga teammedlemmar.

Teamarbetet är av central betydelse. Som logoped kommer du att ha individuella kontakter men också kontakter tillsammans med de övriga professionerna i teamet. Åtgärderna utgår alltid från en rehabiliteringsplan som skapas tillsammans med teamet och patienten som en del i arbetsprocessen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped med intresse av att arbeta med personer med neurologiska sjukdomar/skador samt att arbeta i team. Det är meriterande om du har erfarenhet inom området och att arbeta med rehabilitering. För att trivas i vår verksamhet behöver du tycka om att samarbeta. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en timanställning. Just nu är behovet stort! Tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Karin Cloud Mildton, 018-617 37 26
Facklig kontaktperson SRAT nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.