Arbetsterapeut till sektionen för hälsoprofessioner

Sista ansökningsdag 2024-07-17
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik, rehabiliterings- och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS685/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde geriatrik, rehabiliterings- och smärtcentrum kännetecknas av välfungerande interprofessionella team, något vi är mycket stolta över. Vårt verksamhetsområde har ett brett uppdrag där det är meningsfullt, spännande och utvecklande att arbeta. Det finns goda möjligheter att medverka i utvecklingsarbete och forskning, i vårt arbete omsätter vi ny kunskap i vården.

Ditt uppdrag

Nu söker vi dig som är arbetsterapeut till sektionen för hälsoprofessioner, som är en del av vårt verksamhetsområde. Sektionen för hälsoprofessioner består av flera avdelningar med olika kliniska inriktningar, och vi värdesätter möjligheten att prova på olika områden utifrån intresse.

Arbetsterapeuter inom akutsjukvård arbetar med utredning och åtgärder i den tidiga fasen av rehabilitering. Det kan exempelvis handla om aktivitetsbedömning, kompensatoriska insatser och strategier, utskrivningsplanering eller tidiga rehabiliterande insatser för att minska risken för högre vårdnivå. Vi bedriver nätverk för arbetsterapeuter inom akutsjukvård, och stödjer även andra professioner med kompetensutvecklande insatser kopplat till aktivitetsperspektivet och arbetsterapi på sjukhuset.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut med intresse för akutsjukvård. Även du som är ny i din roll är varmt välkommen att söka vår tjänst, då vi anpassar introduktionen utifrån dina behov. Vi erbjuder exempelvis individuell klinisk handledning, vidareutbildning och strukturerad yrkesmässig dialog utifrån vår kompetensmodell för arbetsterapeuter

Din kompetens

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbets-och organisationsförmåga samt intresse för utvecklingsarbete. Du gillar att arbeta självständigt och kan göra egna prioriteringar i arbetet. Som person är du trygg, engagerad, har god självkännedom och tycker om att arbeta i team.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid som arbetsterapeut, med anställning någon av våra avdelningar inom sektionen för hälsoprofessioner. Tillträde 2024-07-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande verksamhetschef Andrea Lundkvist, 018- 617 37 33
Avdelningschef Marie Hansson Björk, 018 611 53 28
Facklig företrädare Sveriges Arbetsterapeuter nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och anställning kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka i din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.