Operationssjuksköterska till kirurgiska anestesi och operationsavdelningen

Sista ansökningsdag 2024-07-03
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS687/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Kirurgisk anestesi och operationsavdelning - en otroligt spännande arbetsplats med möjlighet att utvecklas hela arbetslivet!

Vår verksamhet

Vill du utvecklas och utmana dig själv med ny kunskap och få använda all din kompetens? Kom och träffa oss och berätta vad du tycker är viktigt för dig och vi berättar hur vår verksamhet fungerar!

Vid kirurgiska anestesi och operationsavdelningen, ingång 100, erbjuder vi akut och elektiv kirurgi. Vi arbetar med traumakirurgi, robotassisterad kirurgi, lever-pankreaskirurgi, esophagus-ventrikelkirurgi, transplantationer, colorektalkirurgi -HIPEC, kärlkirurgi, urologi och andra intressanta former av kirurgi. 

Ditt uppdrag

Som operationssjuksköterska hos oss kommer du få en bredd och ett djup i din kompetens som gör dig till en oumbärlig operationssjuksköterska! Du kommer att inskolas och över tid arbeta med avdelningens alla specialiteter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk sjuksköterskelegitimation och specialistutbildning i operationssjukvård. Erfarenhet av att arbeta som operationssjuksköterska, gärna av bland annat robotassisterad kirurgi, stor buk-kirurgi, akut kirurgi är meriterande.

Din kompetens

Vi söker dig som:

  • Förstår vikten av gott samarbete och tycker att kommunikation är ett viktigt verktyg
  • Vill utvecklas hela livet och vill stödja andra i dess utveckling
  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och omprioriteringar
  • Organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt
  • Visar respekt för patienten och dess individuella behov
  • Vill arbeta med ett högspecialiserat uppdrag utöver det vanliga[br][br]

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

En individanpassad inskolning med inplanerade introduktions och utbildningsdagar. Schemalagd kompetensutveckling och tid att driva verksamhetsutveckling och kompetensfördjupning. Få vara med och utveckla vården runt patienter genom olika ansvarsområden. Inplanerade föreläsningar samt vårdforskningsforum under terminerna.

Vi har en individuell schemaläggning med uppdrag att ha kompetens dygnet runt. Om du är intresserad av att lära dig andra områden inom operationssjukvård eller fördjupa dig inom exempelvis forskningsfrågor, så planerar vi tillsammans med dig hur du ser på dina och verksamhetens förutsättningar och lägger plan därefter.

Åker du kollektivtrafik finns möjlighet till nettoavdrag för årsbiljett på UL, du kan även löneväxla till personalbil eller till pension. Vi har en egen friskvårdsanläggning, Friskhuset, där samtliga medarbetare inom Region Uppsala är välkomna att träna i gymmet, delta i gruppträningspass, boka massage och personlig tränare. Där erbjuds också ett stort utbud av kurser och föreläsningar, fysioterapi, ergonomi och förflyttningsutbildning.

För dig som börjar jobba hos oss och kommer från annan ort finns möjlighet att ansöka om tillfällig personalbostad (med kontrakt upp till ett år).

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Jeanette Dahl, 018-617 30 40
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi på anestesi, operation och intensivvård tar hand om patienter och familjer som står inför en avgörande stund. För vissa är vi det sista hoppet. För andra skapar vi en möjlighet till ett bättre liv. Oavsett om du jobbar på steriltekniska avdelningen, i någon av våra flygande verksamheter, på intensivvårdsavdelningen eller på operation så har du en avgörande roll i avgörande stunder. Välkommen med din ansökan för att bli en del av oss.