Leg. läkare

Sista ansökningsdag 2024-06-19
Arbetsplats Kungsgärdets vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH153/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss Kungsgärdets vårdcentral!

Vi söker nu ny medarbetare till läkargruppen och har möjlighet att erbjuda dig som är legitimerad läkare en tjänst hos oss på Kungsgärdets vårdcentral, med möjligheter för eventuell framtida ST-tjänst. En arbetsplats med ett omväxlande arbete både digitalt och fysiskt. Du kommer att ha stora möjligheter att vara med och utveckla morgondagens arbetssätt inom vår verksamhet, bland annat genom teamarbetet med olika yrkesgrupper.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt mottagningsarbete med akuta och planerade besök samt lättakutsmottagning. Du har även möjlighet att ronda ett av våra särskilda boenden. Du förväntas också att vara med och utveckla våra arbetsformer och att påverka verksamheten och arbetsmiljön. Möjligheter till distansarbete finns.

Din kompetens

Vi söker dig med intresse för allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Meriterande är tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete. Du tycker om att jobba tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra till utvecklingen av verksamheten.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning på ett år med start enligt överenskommelse, med möjligheter till ST-tjänst. Vi satsar på trygga anställningar och bra förmånspaket via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna distriktsläkardagar där Primärvårdens alla läkare träffas för fortbildning och erfarenhetsutbyte. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Vår verksamhet

Kungsgärdets vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vårdcentralen ligger centralt i Uppsala med goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter intill vårdcentralen. I april 2024 blev Flogsta och Kungsgärdets vårdcentral samlokaliserade i Kungsgärdets lokaler. Det innebär att vårdcentralen blir en av de största i Uppsala och att du som medarbetare kommer ingå i ett större kollegialt sammanhang med alla fördelar som det innebär. Vi har drygt 16000 listade patienter och erbjuder bland annat äldremottagning, BVC, diabetesmottagning och lättakut. På vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande.

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Ida Salo, e-post ida.salo@regionuppsala.se.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Skicka gärna in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag 19 juni.  

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.