Sjuksköterska till intermediärvårdsavdelning 70F

Sista ansökningsdag 2024-07-14
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin, hud och reumatologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS691/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till IMA 70F! Vi söker nu nya kollegor till vår kompetenta och trevliga arbetsgrupp, är det du?

Vår verksamhet

På intermediärvårdsavdelning 70F (IMA 70F) bedrivs klinikneutral intermediärvård. Vi tar hand om patienter från samtliga verksamhetsområden som har behov av intensiv behandling och/eller en grad av övervakning som inte kan tillgodoses på annan vårdavdelning.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på IMA kommer du att arbeta med övervakning och behandling av organsvikt hos patienter där övervakningsbehovet inte kan tillgodoses på vårdavdelning. Du jobbar i par med en undersköterska och ni ansvarar tillsammans med läkare från intensivvården och/eller internmedicin för två patienter. Arbetet bygger på ett väldigt tätt och nära samarbete mellan samtliga yrkeskategorier. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter, där du får goda möjligheter att med ett helhetsperspektiv sätta dig in i dina patienters sjukdomsbild.

Att vara sjuksköterska på IMA är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer och sjukdomsbilder. Här kan du räkna med en stor variation i patientgrupper och diagnoser, vilket ger möjlighet till en stor kunskapsbredd. Vår specialitet är vår bredd! På IMA kan du arbeta med avancerad sjukvård som grundutbildad sjuksköterska, vårdnivån är mer avancerad än en ordinär avdelning både sett till patienternas sjukdomsgrad och den tekniska utrustningen. Du blir en del av en skicklig grupp som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet.

Din kompetens

Du ska vara trygg i din yrkesroll, och känna dig bekväm med att vårda sviktande patienter. Det är viktigt för oss att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning eller vikariat på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du får inskolning utifrån din tidigare erfarenhet, vanligtvis 5 veckor. Vi har rotationstjänstgöring och tillämpar sjukhusets poängmodell vid schemaläggning (vilket bland annat innebär en mer flexibel arbetstidsförkortning och goda möjligheter till återhämtning).

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer eller hospitera?

Avdelningschef Gustav Larsson, 018-611 93 07
Biträdande avdelningschef Johan Sundström, 018-611 93 64
Biträdande avdelningschef David Foconi, 018-617 37 21
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.