Steril-/instrumenttekniker till steriltekniska avdelningen

Sista ansökningsdag 2024-07-01
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation- och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS692/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Steriltekniska avdelningen ansvarar för sterilgodshantering på Akademiska sjukhuset, Region Uppsala och externa kunder. Verksamheten är certifierad enligt ISO 9001:2015 och sterilgodshanteringen bedrivs i enlighet med lagstiftning, myndigheters krav, förordningar och föreskrifter. Verksamheten bedrivs dygnet-runt. 

Ditt uppdrag

Vid steriltekniska avdelningen arbetar du med sterilgodsprocessens alla moment, så som rengöring, desinfektion, avsyning, packning och sterilisering. Vi värnar om en god produktionskvalitét och service. Datorstöd är en viktig del i arbetet. Vår verksamhet är starkt lagstyrd och vi har ett väl fungerande kvalitetssystem. Arbetet kan vara fysiskt krävande och du ska kunna hantera stressiga situationer.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad steriltekniker, instrumenttekniker eller renrumsoperatör med erfarenhet av steriltekniskt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktionsmiljö och förbättringsarbete samt en grundläggande förståelse för processer och flöden.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi erbjuder interna utbildningar, introduktionsprogram och förmåner såsom träning på Friskhuset. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Helena Evestam Eklund, 018-611 32 88
Fackliga företrädare nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi på anestesi, operation och intensivvård tar hand om patienter och familjer som står inför en avgörande stund. För vissa är vi det sista hoppet. För andra skapar vi en möjlighet till ett bättre liv. Oavsett om du jobbar på steriltekniska avdelningen, i någon av våra flygande verksamheter, på intensivvårdsavdelningen eller på operation så har du en avgörande roll i avgörande stunder. Välkommen med din ansökan för att bli en del av oss.