Brachyterapiavdelningen söker sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2024-07-01
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS694/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På strålbehandlingen behandlar vi alla slags tumörsjukdomar hos både barn och vuxna. Dagligen behandlar vi ca. 100 patienter och de kommer från allt vid ett tillfälle upp till 7 veckor. Vi använder oss av både extern och intern strålbehandling.

Vi söker nu någon till vår interna strålbehandling, kallad brachyterapi. Här vårdas patienter med gynekologisk cancer, prostatacancer samt rektalcancer.

Ditt uppdrag

Vi söker en sjuksköterska för tjänstgöring på vår enhet för brachyterapi. Som sjuksköterska arbetar du tätt med undersköterskor, sjukhusfysiker samt läkare. Som sjuksköterska ansvarar man för att ge patienten en god omvårdnad i en högteknologisk miljö.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom onkologi.

Du är en trygg person som behåller lugnet och fokuset oavsett situationen. Du ser möjligheter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du tar initiativ och planerar, organiserar samt prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du tycker att det är kul att samarbeta tätt med dina kollegor och eftersträvar en positiv stämning i arbetsgruppen. Vidare sätter du alltid patienten i fokus och ser helhetsbilden kring denne. Du tänker strategiskt, långsiktigt och har ett brett perspektiv.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Dessutom erbjuder vi:

  • Individanpassad introduktion ut efter tidigare erfarenheter.
  • Täta avstämningar med närmaste chef.
  • Vidare utbildning inom vårt kompetensutvecklingsprogram, cancervårdsakademin, under ett år.
  • Efter cancervårdsakademin finns möjligheter att söka till betald specialistutbildning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Elham Khatib Zadeh, Avdelningschef strålbehandlingsavdelningen, 018–617 08 72, Elham.khatib.zadeh@akademiska.se
Facklig representant nås via växel, 018–611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.