Undersköterska till ortopediska rehabiliteringsavdelningen (natt)

Sista ansökningsdag 2024-06-24
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE47/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Här på ortopediska rehabiliteringsavdelningen arbetar ett engagerat gäng som haft förmånen att tillsammans starta upp en ny avdelning. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat och rehabiliterande förhållningssätt, något som är utgångspunkt i mötet med patienten såväl som i utveckling av verksamheten. Vi söker nu fler kollegor som brinner för teamarbete med varje patients unika förutsättningar och personliga mål i fokus.

Vi är en slutenvårdsavdelning för patienter med ortopediska diagnoser som har ytterligare behov av vård och rehabilitering efter exempelvis trauman, frakturer- eller protesoperationer. Vårdtiderna är vanligen mellan sju och tio dagar och anpassas efter patienternas behov. Vi har i tolv vårdplatser på vår avdelning.

Teamarbetet är centralt på avdelningen, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Tillsammans har vi dagliga avstämningar i teamet som består av: sjuksköterskor, undersköterskor, ortoped, medicinläkare, underläkare, apotekare, arbetsterapeut, fysioterapeuter och kurator. Tillsammans har vi arbetat fram ett nytt rondsystem och arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten.

Ditt uppdrag

Som undersköterska hos oss är du en viktig pusselbit i vår personcentrerade vård. Du kommer även vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Undersköterskorna hos oss har en nyckelroll i teamet och är med och driver utvecklingen av denna avdelning. Målsättningen är att du som undersköterska ska kunna vara med och påverka din egen, dina kollegors och patienternas resa i sjukhuset till att vara så trygg, motiverande och stimulerande som det bara kan bli.

Vi fokuserar på hälsosamma arbetsscheman och arbetstider, utvecklande teamronder, personcentrerad vård, daglig styrning med mera. Vi arbetar för att effektivisera utskrivningar och arbetar aktivt för ett gott samarbete med våra kollegor på övriga sjukhuset, Akademiska sjukhuset samt i kommunen

Dina kvalifikationer och kompetens

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och uppskattar ett omväxlande arbete. Du vill vara med och påverka och utveckla verksamheten samt är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi vill även att du gillar att arbeta i team utifrån personcentrerat förhållningssätt, där patienten är delaktig i sin vård och rehabilitering. Ett krav är att du har särskild yrkestitel och ser gärna att du har erfarenhet av ortopedi och/eller rehabilitering.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid alternativt deltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringen är belagd på nätter och helger samt möjlighet till rotation till kirurgavdelningen.

Vi erbjuder en individanpassad inskolning på vår avdelning med ett mål att även erbjuda kontinuerliga utbildningstillfällen. Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför på friskvård. Det innebär att du har ett friskvårdsbidrag och tillgång till personalgym mot en mindre summa.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Anette Nilsson, 017-141 82 75 eller anette.nilsson@regionuppsala.se 
Biträdande avdelningschef Fredrik Landrin, 0171-418131 eller karl.fredrik.mikael.wretman@regionuppsala.se
Facklig kontaktperson på Kommunal Mitra Sadeghi, 0171-41 85 19

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss! Bifoga gärna din legitimation och ditt examensbevis i din ansökan.

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.