Mag-tarm och njuravdelning 100B2 söker undersköterska

Sista ansökningsdag 2024-07-15
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin, hud och reumatologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS703/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Välkommen till mag-tarm och njuravdelning 100B2 som är en av sjukhusets utvecklingsavdelningar, det innebär att vi har ett särskilt uppdrag att utveckla vården med god kvalitet och hög patientsäkerhet, men det innebär också att vi genom att förändra våra arbetssätt har möjlighet att påverka och förbättra arbetsmiljön för alla medarbetare.

Mag- tarm och njuravdelning 100B2 bedriver en verksamhet som är specialinriktad på utredningar och behandlingar av patienter med mag-tarm, - lever, - och njursjukdomar.  Avdelningen har 17 vårdplatser vardagar och 14 vårdplatser på helger, alla patienter har enkelrum med egen toalett och dusch. 

Ditt uppdrag

Tillsammans med en sjuksköterska ansvarar du för vårdlag om 5-7 patienter där ditt fokus är den basala omvårdnaden, NEWS- och blodsockerkontroller, kontroll och uppföljning av vätske- och nutritionsregistrering, såromläggningar. På delegering får du även bla utföra peritonealdialys, ta venprover och sätta KAD.

Dina kvalifikationer

Ett absolut krav är att du är utbildad undersköterska, med bevis om skyddad yrkestitel alt sökt bevis. Vi ser gärna att du har erfarenhet från akutvård / slutenvård, har du dessutom erfarenhet från avdelningens specialiteter och peritonealdialys är det meriterande. Du bör även ha god datavana och erfarenhet av att dokumentera i journalsystemet Cosmic.

Din kompetens

Våra patienter kommer både akut och planerat, vår arbetsbelastning kan variera snabbt och det är därför viktigt att du har en god prioriteringsförmåga, är flexibel och kan variera arbetstempo. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Du får en individuellt anpassad introduktion beroende på tidigare erfarenhet. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas. Rotationstjänstgöring dag/kväll/helg, men även natt kan förekomma. Tillträde 1 september 2024 eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Lena Blom 018-611 27 05
Biträdande avdelningschef Åsa Lidman 018-611 39 07
Facklig kontaktperson kommunal Melinda Ekström 018-611 27 01

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.