Teknisk förvaltare RAKEL

Sista ansökningsdag 2024-07-09
Arbetsplats Enheten för IT-Teknisk plattform
Förvaltning Region Uppsalas ledningskontor
Referensnummer RK72/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara med och bidra till en robust IT-leverans? Region Uppsala söker en teknisk förvaltare Rakel som gillar utveckling och trivs i en bred roll med många kontaktytor. Bli en del av vårt kompetenta och trevliga team och få möjlighet att arbeta med spännande uppdrag i en av Sveriges snabbast växande regioner. Välkommen till Region Uppsala - en trygg och samhällsviktig arbetsgivare!

 

Om rollen

Som Teknisk förvaltare Rakel ansvarar du för den tekniska förvaltningen av Rakel inom Region Uppsala. Du hanterar beställningar och programmering av enheter, samordnar och leder förvaltningen av enheter, samt ansvarar för register över enheter och abonnemang. Det är viktigt att du har god administrativ förmåga och är noggrann i ditt arbete för att säkerställa korrektheten. Rollen innebär också nära samarbete med andra avdelningar och externa leverantörer enligt fastställda processer.
Beroende på dina erfarenheter och intressen kommer du även ges möjlighet att jobba med serverplattform, nätverk eller IT-säkerhet. Vi är öppna för att anpassa rollen efter dina styrkor och intressen, och ser gärna att du tar initiativ och visar engagemang för att utvecklas inom någon av dessa områden.
Som Teknisk förvaltare Rakel rapporterar du till gruppchef datacenter. Ditt närmaste team utgörs av 18 personer med kompetens inom datakommunikation, serverinfrastruktur och extern åtkomst. Grupperingen är en del av Enheten för IT-Teknisk plattform som ansvarar för daglig drift och underhåll av Region Uppsalas IT-infrastruktur. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt trevliga team, där du får möjlighet att bidra och utvecklas i en framåtsyftande teknisk miljö.

Den vi söker

Till rollen som teknisk förvaltare Rakel söker vi dig som har ett gediget tekniskt intresse. Utöver det har du som lägst avslutad gymnasieutbildning samt flera års erfarenhet av arbete med drift och support inom IT. Specifik erfarenhet av programmering och underhåll av Rakel är meriterande. Din kommunikativa förmåga är god och du kommunicerar obehindrad på både svenska och engelska, tal så väl som skrift. Rollen passar dig som trivs med omväxlande operativt och strategiskt arbete.
Dina personliga och interpersonella egenskaper väger också tungt. Du är en kommunikativ person med gott ordningssinne, är idérik, gillar utveckling och trivs i samarbete med andra. Dessutom tar du ansvar och håller helheten såväl som detaljerna i fokus. Din självmotivation och integritet är hög, och du håller både dig själv och andra ansvariga.
Då tjänsten är placerad i säkerhetsklass är svenskt medborgarskap ett krav.

Vi erbjuder

Som teknisk förvaltare hos oss får du möjlighet att vara med och bidra till att säkerställa en effektiv och säker kommunikation för samhällsviktiga funktioner. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en möjlighet att vara med och påverka.
IT-stödet är en viktig del av Region Uppsalas verksamhet och erbjuder spännande och givande uppdrag samt karriärmöjligheter för våra medarbetare. Här får du vara med och säkerställa en robust IT-leverans och stödja Region Uppsalas utveckling och digitalisering.
Vi erbjuder också en dynamisk miljö med stark teknisk utveckling, omgiven av många människor och en mångfald av tekniska system i en av Sveriges snabbast växande regioner.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.
Anställningen är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. IT-avdelningen har lokaler inom Akademiska sjukhusets område, det finns möjlighet att jobba delvis på distans.

Nyfiken och vill veta mer?

Rekryteringen är ett samarbete mellan Region Uppsala och Jefferson Wells, Manpower Group. Urval sker löpande under ansökningstiden.
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Edén på anna.eden@jeffersonwells.se alternativt 021-151214.
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Om du vill vara med och bidra till en tryggare och mer effektiv kommunikation för samhällsviktiga funktioner, då är detta en spännande möjlighet för dig. Sök redan idag och bli en del av vårt team som teknisk förvaltare hos Rakel i Region Uppsala!

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Region Uppsalas ledningskontor

På IT-avdelningen vid Region Uppsala blir du kollega med drygt 200 engagerade och kompetenta medarbetare. Genom funktionell teknik kan resurser användas effektivare i alla Regionens verksamheter; från vården och tandvården till kollektivtrafiken och kulturen. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet och håller oss uppdaterade för att vara i framkant med tekniken. IT-avdelningen igår i Region Uppsalas ledningskontor och består av enheterna IT-Drift, IT-Verksamhetsstöd, IT-Teknisk plattform, IT-Support, IT-säkerhet och Strategisk IT.