Tandläkare

Sista ansökningsdag 2024-08-15
Arbetsplats Folktandvården Tierp
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV85/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Nu har du chansen att bli en del av vårt härliga och roliga gäng som jobbar på Folktandvården Tierp! Vi söker en tandläkare till vår nyrenoverade klinik. Tierp är centralorten i Norduppland, en växande region med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. Som anställd tandläkare i Tierp omfattas du av ett förmånligt ortstillägg. Ortstillägget är på 6000 kronor per månad för dig som har 1 års erfarenhet och 3000 kronor per månad för dig som arbetar ditt första år inom yrket.

Vår verksamhet

På vår trivsamma klinik med 9 behandlingsrum är vi 26 anställda. Det är en erfaren och engagerad personalgrupp som tillsammans skapar ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Här har du möjlighet att jobba brett och få användning av hela din kompetens och utvecklas inom alla odontologiska områden. Vi har även en mycket välfungerande uppsökande äldretandvård.
Nytänkande – Kvalité – Hälsofrämjande - För alla är vår värdegrund.

Din kompetens

För att söka denna tjänst ska du ha genomfört tandläkarutbildning samt fått legitimation från Socialstyrelsen. Vi söker dig som är erfaren eller nyutexaminerad tandläkare. Vi värdesätter att du har intresse för alla odontologiska områden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi efterfrågar följande kompetenser hos dig som söker:
Personlig mognad - Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
Självgående - Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.
Mål- och resultatorienterad - Du är mål- och resultatorienterad i arbetssätt och prioriteringar.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Serviceinriktad - Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
Helhetssyn - Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. För denna tjänst utgår även ett ortstillägg samt möjlighet till löneväxling gällande UL-kort. Vi erbjudet också ett skobidrag på 400 kr. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Sofia Andersson 0293-204 14
Arbetsledare Ulrika Kjellsdotter 0293-20404
HR-partner Anna Holmgren 018- 6174645
För TT tandläkare Isabel Brundin 070- 5081310

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag 15/8. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning.

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret. 

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län