Studielön för sjuksköterskestudenter i termin 6 - kirurgi och urologi

Sista ansökningsdag 2024-09-01
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi och urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS712/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Är du sjuksköterskestudent och intresserad av kirurgi och urologi? 

Vi söker dig som efter färdig examen som sjuksköterska vill arbeta med omväxlande arbetsuppgifter men samtidigt få en trygg och lärorik start. Vi erbjuder nu studielön till dig som sjuksköterskestudent i termin 6 och som vill börja inom verksamhetsområde kirurgi och urologi som färdig sjuksköterska.

Vår verksamhet är bred och erbjuder något för alla. Verksamhetsområdet består av fyra vårdavdelningar och fyra mottagningar som bedriver avancerad kirurgisk vård. Vi arbetar i team med patienten i fokus och du får ett spännande arbete där du möter patienter i olika åldrar och situationer. Hos oss är du med och gör skillnad samtidigt som du får en arbetsplats där vi satsar på utbildning och kompetensutveckling.

På våra olika avdelningar utreds, behandlas och opereras patienter inom följande områden:

50C: Urologi
70C: Lever-pankreas-, esofagus/ventrikel- och transplantationskirurgi
70D: Kirurgisk akutsjukvård och trauma, kolorektal- och endokrinkirurgi
70E: Kirurgisk akutsjukvård och trauma och kärlkirurgi

Ditt uppdrag

Vi söker dig som är sjuksköterskestudent och är intresserad av att börja din karriär som sjuksköterska hos oss efter slutförd utbildning. Vi erbjuder dig studielön under termin 6 mot att du börjar jobba hos oss efter slutförd examen.

Genom att välja att starta din karriär inom verksamhetsområde kirurgi och urologi ger du dig själv en god grund för din fortsatta karriär som sjuksköterska. Hos oss får du möjlighet till att fördjupa dina kunskaper och lära dig mer om avancerad kirurgi för att kunna ta hand om patienter med komplext vårdbehov. Vi arbetar för att optimera den kirurgiska omvårdnaden och jobbar därför mycket med bland annat postoperativ smärtbehandling, dränage- och sårvård, vätskebalans och nutrition. Arbetet är varierande med spännande arbetsuppgifter och du får både utveckla dina medicintekniska färdigheter samt arbetsleda, planera och prioritera ditt och teamets arbete.

Dina kvalifikationer

Du är sjuksköterskestudent som ska påbörja termin 6.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett vikariat motsvarande studielön för termin 6 på någon av våra fyra vårdavdelningar. Du har möjlighet att påverka och önska vilken avdelning din anställning ska vara på.

Du förbinder dig till att jobba 1 år hos oss efter genomförd examen. Det finns möjlighet att under studietiden jobba som timanställd undersköterska eller omvårdnadsassistent, men inget krav.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Joszef Marton, Avdelningschef 50C, 018-617 46 11
Victor Back, Avdelningschef 70C, 018-611 45 17
Isabel Da Fonseca Kock, Avdelningschef 70D 018-617 50 80
Sara Kiuru, Avdelningschef 70E, 018-611 45 27

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi rekryterar fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.