Specialistläkare radiologi/neurologi/neurokirurgi till neurointervention

Sista ansökningsdag 2024-09-30
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS718/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Tillsammans skapar vi på Akademiska sjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård och omfattande forskning.

Ditt uppdrag

Är du specialistläkare i radiologi, neurologi eller neurokirurgi med intresse för endovaskulära behandlingar så som aneurysmembolisering och trombektomi? Letar du efter en arbetsplats där god arbetsmiljö är viktigt, i ett välfungerande tvärprofessionellt team med positivt arbetsklimat? Då kan du fortsätta läsa vidare. Du kan vara just den vi söker!

På neurosektionen vid bild- och fuktionsmedicinskt centrum bedrivs verksamhet dygnet runt. Hos oss finner du en arbetsplats med oändliga möjligheter till utveckling. Med bredden i allt från bassjukvård till nationell högspecialiserad vård och omfattande forskningsverksamhet ges du möjlighet till ett spännande och intressant arbete.

Dina kvalifikationer

Vi söker en legitimerad läkare med specialistkompetens i radiologi, neurologi eller neurokirurgi

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Jour och beredskapstjänstgöring ingår.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Per Eckerbom, tel. 018-611 06 05
Tf. Sektionschef Malin Hansen, tel. 018-611 97 86

Facklig kontaktperson
Upplands Allmänna Läkarförening, Lucyna Neuger, tel. 018-612 20 06

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Viktig information gällande din ansökan:

Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev och ditt specialistbevis. Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.

För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av specialistläkartjänster på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap. 8§) och dokumenten är nödvändiga för sakkunnigprövningen.

Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.