Nattsjuksköterska till medicinavdelningarna 1 och 2

Sista ansökningsdag 2024-07-14
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE27/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Nu behöver vi förstärka vårt nattgäng, är kanske du personen vi söker?

Vår verksamhet

Avdelning 1 har 24 vårdplatser med inriktning kardiologi och avdelning 2 har 16 vårdplatser med inriktning stroke. Här vårdas också patienter med många andra medicinska diagnoser vilket leder till en bred kompetens inom allmän medicin. Hos oss är det ofta ett stort patientflöde eftersom de flesta patienterna kommer in akut. Att vara sjuksköterska hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer med många olika sjukdomsdiagnoser.

Ditt uppdrag

Som nattsjuksköterska hos oss roterar du mellan avdelning 1 och 2. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor. Ni arbetar tillsammans nära patienten, och som sjuksköterska deltar du i omvårdanden av patienten.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hjärtsjukvård eller strokevård.

Din kompetens

Som person vill vi att du är noggrann, ansvarstagande och har en positiv inställning. Det är viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat och effektivt och har förmåga att kunna växla arbetstempo när det behövs. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse

Vi erbjuder till all personal som arbetar med strokepatienter en strokeutbildning på distans via Umeå universitet – sammanlagt 3 hp. Utöver detta kommer utbildningsdagar med olika fokusområden att ges minst två gånger per år.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef medicinavdelning 1 Hanna Wettermark, 0171-41 85 22
Avdelningschef medicinavdelning 2 Madeleine Berglind, 0171-41 73 64
Facklig representant Vårdförbundet Mateusz Bineda, 0171-41 81 01

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.